امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 22:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم یه جور سیاسته!Rolleyesت
نـع آخـه بابام هـم اف بـی دارع :4chs:
(20-02-2014، 22:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــآیعی احـمـت رفـت^__^

مـن اومـدم^__^

من هستم ! Big Grin
رفتی منو پیدآ کنی تو اف بی ! ؟ Big Grin
بهت لینکشو بدم ! ؟ Tongue
نـخـیر مـن پـسـر اد نمیکنم-_-

منم دختر ادد نمیکنم ! Big Grin

مـن کـه مـیـدونم همه ی فـرنـدات دخـتـرای خراب هستنAngel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(20-02-2014، 22:07)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:06)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم مخل بزاریدcrying
محل محل محلBig Grin

مرسیHeart
گــفـتگـوے آزاد 【82】 267
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(20-02-2014، 22:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی تف تو روت دنیا |:

ایمان نبودی عکسمو گذاشتم خندیدیم {:

من کع عکستو دارم ..!!

همون دخمل خوشمله بزارم واسع بچه ها >>>؟؟؟

ایسـآن کلوب خصوصی داری ...

بای

|: نع خیر این عکس خودم بود !! :|

دیدم !!

نرو |: آخرین شبته خو بمون !! :|

نع ... الـآن نمیـتونم ... بعدا میبنمـت ... UndecidedSleepy

بعضی ها رو هم میبیـنم تا چن لحظه پیش دوس بودن ولی حالا گربـه ی سره کوچهDodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(20-02-2014، 22:06)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم مخل بزاریدcrying

محل گزاشتمتBig Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
اسیر اون سرعت گیرشم!!

گــفـتگـوے آزاد 【82】 267
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

به منم مخل بزاریدcrying

بیا بشین پیش من^_^

بـآ بـعـضـیام:زود برو صفه ی بعد وگرنه هر جی دیدی از چش خودت دیدی-__-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(20-02-2014، 22:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم یه جور سیاسته!Rolleyesت
نـع آخـه بابام هـم اف بـی دارع :4chs:
(20-02-2014، 22:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــآیعی احـمـت رفـت^__^

مـن اومـدم^__^

من هستم ! Big Grin
رفتی منو پیدآ کنی تو اف بی ! ؟ Big Grin
بهت لینکشو بدم ! ؟ Tongue
نـخـیر مـن پـسـر اد نمیکنم-_-

منم دختر ادد نمیکنم ! Big Grin

مـن کـه مـیـدونم همه ی فـرنـدات دخـتـرای خراب هستنAngel
ای کلک2i8d
از اون لحاظ گفتی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 22:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی تف تو روت دنیا |:

ایمان نبودی عکسمو گذاشتم خندیدیم {:

من کع عکستو دارم ..!!

همون دخمل خوشمله بزارم واسع بچه ها >>>؟؟؟

ایسـآن کلوب خصوصی داری ...

بای

|: نع خیر این عکس خودم بود !! :|

دیدم !!

نرو |: آخرین شبته خو بمون !! :|

نع ... الـآن نمیـتونم ... بعدا میبنمـت ... UndecidedSleepy

بعضی ها رو هم میبیـنم تا چن لحظه پیش دوس بودن ولی حالا گربـه ی سره کوچهDodgy

/: خدافس خو

دقیقا T_T ولشون کن بزا با دوست جدیداشون خوش باشن ایمانی Sleepy
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 267
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!
(20-02-2014، 22:09)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:07)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم مخل بزاریدcrying
محل محل محلBig Grin

مرسیHeart
فدددددددددداتBig GrinHeartHeartHeart

(20-02-2014، 22:09)خخخخخsina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسیر اون سرعت گیرشم!!

گــفـتگـوے آزاد 【82】 267
خخخخخخخBig Grin
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 267
(20-02-2014، 22:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم مخل بزاریدcrying

بیا بهت محل بزارم!
سلام..

(20-02-2014، 22:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم مخل بزاریدcrying

محل گزاشتمتBig Grin

(20-02-2014، 22:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم مخل بزاریدcrying

بیا بشین پیش من^_^

بـآ بـعـضـیام:زود برو صفه ی بعد وگرنه هر جی دیدی از چش خودت دیدی-__-
مرسی دوستای گلمHeart
گــفـتگـوے آزاد 【82】 267
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان