امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 21:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ من و محمد {:

اینقدر سره این عکسه دعوا کردیم |:

تو اوج عصبانیت -__- برداشتن از من عکس گرفتن |:

البته داشتیم مسخره بازی در میاوردیم خخخ ^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/84480300818225595306.jpg

اینجا تازه گیس موهامو وا کرده بودم |: !!

عجب رِفلِکس بدنی داریآ ! Big Grin

|: چشماتو درویش کن -__- !!

راستی |: اون پسره دوست پسره دوستمه هاا {: مشکل پیش نیاد یهو |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 255
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♥h@di$♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(20-02-2014، 21:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رونالدو من که دنبال دعوا نیستم
بس کن
Angry
هوه اونکه کریستین رونالدونیست اینجوری باشه من هری استایلزم.Big Grin
 سپاس شده توسط The Darkest Light
آیـسـان مـوهـات فـره؟؟
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(20-02-2014، 21:12)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا بچه بودی جواب سلام میدادی :|

سلآم بر بآنوی اسلآم ! Big Grin

یله؟؟؟اسلام دیگه از کجا اومد؟؟:|
راستی fb داری؟؟؟

آرع الان فک کنم 300 تآ دوست دارم ! Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-02/03907947453495902328.png
گــفـتگـوے آزاد 【82】 255
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(20-02-2014، 21:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:07)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:00)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا عصبانیتت تو حلقم Big GrinBig Grin

من عصبانی نشدم!
شدی
ن نیستم!
از زیاده روی خوشم نمیاد...:/
از چی چی
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 255
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ من و محمد {:

عـزیـزم^__^
فاطی این محمده هاا همونی که جلو دعوای من و پرتقال رو گرفت |:

(20-02-2014، 21:14)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ من و محمد {:

آیسانی واقعی خودتی ؟؟
من هنگم الآن!

|: اوهوم اون پسره دوست پسره دوستمه |:

چراع!؟ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 255
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، The Darkest Light
سلام به همگی
دل نبند که تش تـــلـــخـــیــــــــــــــه
میشی مثل من نفس تـــــــخلیــــــه -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-02-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطی دخترم(: وللش

آقآ رونالدو! اسمتون رو نمیدونم کوتاه بیاین دیه بزرگی

بـسـه همین الان -__-

باشه من هیچی نمیگم
رونالدو خان میترسم اخطار بگیرم وگرنه کم نیاوردم
گــفـتگـوے آزاد 【82】 255
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
تـحـویـل نمیگرین|:

خدافث|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ♥h@di$♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-02-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطی دخترم(: وللش

آقآ رونالدو! اسمتون رو نمیدونم کوتاه بیاین دیه بزرگی

بـسـه همین الان -__-

اسمم امیر رضا است ... |:

(20-02-2014، 21:11)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کریستن جواب منو ندادی کم اوردیییییییییییییBig Grin

تو خیلی جوحویی بی خیال تو |:

(20-02-2014، 21:11)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:07)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:04)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:01)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:57)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

ب*شور . کثا*ط . عو*ی

خوش حالم لجت در اومد کوچولو (:
نی نی
هنو  خیلی بچه ای و خیلی پفیوز

پفیوز باباته خودت هم پفیوز تر از بابات ... >_<

نذار جدی بشه ... >_<

Angry

پفیوز جدوآبادته
خودت جدیش کردی
خره

زرت و پرت نکن می گیریم همین جا ... >_<

(20-02-2014، 21:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رونالدو من که دنبال دعوا نیستم
بس کن
Angry

...
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 199 مهمان