امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

سرعته جلو رفتنه گفگو بر سرعت نوره .. /\: !

سلآم ستی .. -_-
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(20-02-2014، 21:05)سارا65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیسبوکدرراه بودالان درفیسبوک هستیدفیلترشکن دارید؟

اگه دست به لایکت خوبه ! من ادد میکنم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 252
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:00)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا عصبانیتت تو حلقم Big GrinBig Grin

من عصبانی نشدم!
شدی
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 252
(20-02-2014، 21:04)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:01)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:57)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:53)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی جووووووووووووووونBig Grin

سلام

(20-02-2014، 20:53)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رونالددو
Angry

# نیکی نی نی #

Angry

(20-02-2014، 20:49)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نیکی جونم حرف نزن وگرنه با من طرفیAngry

وای ترسیدم نزدیک بود به خودم ج * ش کنم ! |:

ب*شور . کثا*ط . عو*ی

خوش حالم لجت در اومد کوچولو (:
نی نی
هنو  خیلی بچه ای و خیلی پفیوز

پفیوز باباته خودت هم پفیوز تر از بابات ... >_<

نذار جدی بشه ... >_<

Angry
Goodbye Flashkhor...
(20-02-2014، 21:02)سارا65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوراسلطان یه دختری یایه زنی به اسم ماهی دوران آمده گویا ترکی-آلمانی است.
میزنمتااااااااااااااااا بس کن خخخ
یکی جلو اینو بگیره جو زیادی گرفتتشBig GrinBig GrinBig Grin
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 252
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:07)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:04)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:01)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:57)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:53)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

(20-02-2014، 20:53)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

# نیکی نی نی #

Angry

ب*شور . کثا*ط . عو*ی

نی نی

نذار جدی بشه ... >_<

Angry

جان بچتون بس کنین باوا...
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا بچه بودی جواب سلام میدادی :|

سلآم بر بآنوی اسلآم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 252
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
(20-02-2014، 21:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی انقد از این احمت استقبال نکنین!پررو میشه|:

فک کـنـم سـنـسـور دارع!داشتم با خـود فک میکردم این احـمـت چـقـد کم پیدا شـدع!

گفتم حتما مرده(: میخواستم جشن بگیرم(: ولی بعد عین گودزیلا ظاهر شد|:

چشم حسود کور ! Big Grin
حسودی نکن طرفدآر زیآد دارم ! Big Grin

خوبی مهسآ ! ؟ Wink

اییش-_-

اییییش-___-

ایییییش-__-

(20-02-2014، 21:05)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم :ا
سلام:ا

سـلـام(:
 سپاس شده توسط pink lady ، ♥h@di$♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-02-2014، 21:05)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 21:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم کل اندآختن عآقبت ندارع ! Big Grin
مگرنع قدیمیآ میدون هیچی حریف من نمیشه ! Tongue
تو به من رفتی ! Big Grin

اوره همه در کل کل با من کم میارن ! (:

بیا همشون دخترن آبرو هر چی ختره جلوی پسر ها بره ! ^_^
اِ اِ اینجوریاس
باشه ببینیم کی کم میاره
گــفـتگـوے آزاد 【82】 252
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
(20-02-2014، 21:07)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

# نیکی نی نی #

Angry

ب*شور . کثا*ط . عو*ی

نی نی

نذار جدی بشه ... >_<

Angry

استاد بیخیالش شو!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♥h@di$♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان