امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

اهورا عصبانیتت تو حلقم Big GrinBig Grin
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 249
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥
آگهی
سلآم سلنآ و سحر ! Big Grin
تو شهر مآ یه دختره هست بهش میگن سلنآ امشب دیدیمش ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 249
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-02-2014، 20:56)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها نسخه خرابه!
تنهایی به این نتیجه رسیدی؟؟؟Big Grin

ارع:|
(20-02-2014، 20:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! (:
سلام وعلیکم ورحمت ا... وبرکاتو :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 249
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
هعی انقد از این احمت استقبال نکنین!پررو میشه|:

فک کـنـم سـنـسـور دارع!داشتم با خـود فک میکردم این احـمـت چـقـد کم پیدا شـدع!

گفتم حتما مرده(: میخواستم جشن بگیرم(: ولی بعد عین گودزیلا ظاهر شد|:
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-02-2014، 20:57)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:53)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی جووووووووووووووونBig Grin

سلام

(20-02-2014، 20:53)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:48)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رونالدو موش کوچولو باز تو حرف زدی¿

ناخن خور ! ^_^

رونالددو
Angry

# نیکی نی نی #

Angry

(20-02-2014، 20:49)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:48)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رونالدو موش کوچولو باز تو حرف زدی¿

ناخن خور ! ^_^

به نیکی جونم حرف نزن وگرنه با من طرفیAngry

وای ترسیدم نزدیک بود به خودم ج * ش کنم ! |:

ب*شور . کثا*ط . عو*ی

خوش حالم لجت در اومد کوچولو (:
Goodbye Flashkhor...
(20-02-2014، 20:59)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:56)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:53)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناخن خور ! ^_^

رونالددو
Angry

# نیکی نی نی #

Angry

(20-02-2014، 20:49)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناخن خور ! ^_^

اه اه اه ج ی ش و 
اختیار دل و معده خودتو نداری Big GrinBig Grin

برو باو کوچولی هنوز ... >_<
به ما نمیخوری عمویی
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 249
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
پسرم کل اندآختن عآقبت ندارع ! Big Grin
مگرنع قدیمیآ میدون هیچی حریف من نمیشه ! Tongue
تو به من رفتی ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 249
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اووووووف!
بیخیال حرمسرااااا!
یکی جو رو عوض کنه!
شکر خوردم به مولا
تک تک تون رو میفرستم خونه ننه بابابتون!
بسه>_<
(20-02-2014، 21:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:57)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 20:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رونالددو
Angry

# نیکی نی نی #

Angry

رونالدو خفه شو دیگه

سلام
فاطی جونم

خفه شم بیوه میشی ! >_<

شنا بلدم خفه نمی شم ! >_<

با من لج نکن هر کی لج کرده کم آورده ... |:

نترس تو خفه شی بیوه نمیشم کلی خوشحال میشم

دروغ نگو ... ! (:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان