امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

من برم^_^
فاطی بعدا واست پی ام میکنم
بای^_^
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، ★~Ѕдула~★ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
آگهی
پوووووووف Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★~Ѕдула~★ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 18:00)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:58)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:56)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:54)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بد نیستم.....
هیچ خبری نیس.....

یعنی اول دبیرستانی

اره...

چرا سه نقطه میزاری

همینجوری
(20-02-2014، 18:01)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم^_^
فاطی بعدا واست پی ام میکنم
بای^_^

برو برو یادت نرع!

(20-02-2014، 18:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووووف Big Grin

گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
هع هع هع ویییی جیغ جیغ جیغ(:

مـمـد مـرسـی^_______________________________^
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ★~Ѕдула~★
(20-02-2014، 18:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:55)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها اصلا حوصله و اعصاب ندارم ی بحث باحال بندازید وسط تا بحرفیمAngelDodgySleepyUndecided

امــروز بحـث جآلبی بود موقع ظهری ... همـع حوصـله داشتن و جوّ قشنـگی بود ..

وقتی راه افتـآدیم همه همراهی کردن انگـآر دلشـون پُر بود Smile
اره ظهر خیلی خوب بود اون پسر که مدیر کی بود می خوام ببینم انلاین برم باهاش توی پ خ بحرفم
تو می دونی که بود
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
ایسان هستی یا داری میری ...؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 17:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:55)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:48)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:43)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کسی می دونه باید پستام چقدره تا دو ستاره شم؟!

2000 and change

عـآقــای ادعـآ قبل از انگلیسی صحبت کردن اول گرامر یاد بگیر!|:
:|
من طافل دارم اینجا بد تایپ شد دوست عزیز

تـافـل با ط هست؟|: نمیدونستم|:
مثل اتاق یا تهرانه با ط هم نوشته میشه
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
(20-02-2014، 18:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووووف Big Grin

گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192

وان دایرکشن {: عشقای منن ^_^

فاطی راستی اسمت تو توییتر چیه فالوت کنم!؟ {:

لیام هم یه بار گفته بود سلام به همه |: منم گفتم سلام {: اونم از اینا فرستاد <3 ^_^ وویییی

(20-02-2014، 18:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 17:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در جواب کسی که میگه جوووووووووووووووون باید چی بگم!؟ ||:

پـسـر گـفـتـه نـع؟

بگو هَــیـن؟؟؟

یا بگو بـا مـویی؟؟

من همیشه اینجوری جواب میدم

یا میگم اوه مای گاد یکی منو بگیره

اییییییش بدم میاد یکی میگه جوووووووون

پسر گفته |: !!

منم بدم میاد -__- حس بدی بهم دست میده /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
دیگه چه خبر ساینا
گــفـتگـوے آزاد 【82】 192
آییی خـدا برای حـرفه باید شبه قالی درست کنیم|:

مـیـخـوام روش طـرح وان دی بندازم(:

پشتش هم پرچم انگلیس(:

معلم گفت مورد اخلاقی دارع پرچمش|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، MR.FARZAM

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان