امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 14:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو فقط دخترا بخونن!

زوجتک نفسی فی المدت المعلوم علی مهر المعلوم»
بگو :«قَبِلْتُ»! قَبِلْتُ؟

.
.
.
.
.
.

الان که اینو خوندی به عقد موقت من در اومدی..
خخخخBig Grin
راه برگشتی هم نیسAngel
پ همسرای خوبی برا من باشید!شام میخواااام^_^

اخ اخ اخ ...

دخـــتر مردمو بدون اجـآزه ی خودش به عقده دائم خودت در میآری ؟؟ Big Grin

بدم بچـه ها از دُمـِـت اویـزونت کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Dodgy

آفرین داداش گلم من کمک میکنم آویزونش کنیمBig Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 135
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
سلام ...................
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(20-02-2014، 14:30)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:29)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو فقط دخترا بخونن!

.
.
.
.
.
.

خخخخBig Grin
راه برگشتی هم نیسAngel

خخخخخ خاک به سرم

من طلاق میخوام یالا
من طلاق میخوام والا
من طلاق میخوام حالا
ماد نزاییده اهورایی را که بخواد زنش رو طلاق بده!
خخخ:cool:Big Grin
برو شام درس کن عیال
(20-02-2014، 14:32)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:29)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:26)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:25)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع با Directioner girl
بودم.....همیشه سلامت باشی گلم....
فاطی جون تو چطوری؟؟؟؟؟Heart

منم خوبم دارم میخندم
به طور وحشتناکی
یوهاهاها

از این خنده های شیطانی به ماهم یاد بده دیه.... Smile

اول باید بگی
یو
بعد
هاهاها
خیلی آسونه بگو
یو،،،،،،،،،هاهاها
یوهاهاها

یو......هاااا....هاااااا.....هااااا......
هوراااااااااااااااااااااااااااااااا تونستم.....
یوهاهاهاها......یــــــــــوهاهاهاها......
(20-02-2014، 14:28)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآزمــــــ سـلآم ...

شـرمنده نتم قطع شده بود رفتم ...

هلن پنکک چی میگی ؟؟ لوس ؟؟
سلامــــــــــــــــــــــــــــــــــBig Grin

ســـــــــــــــــــــــلآمــــــــــــــ))^ـــــــــــــ^((Big Grin
علیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک سلام
Big GrinBig Grin
چــــــه خطـر ؟؟؟
(20-02-2014، 14:32)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:29)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:26)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:25)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوبم دارم میخندم
به طور وحشتناکی
یوهاهاها

اول باید بگی
یو
بعد
هاهاها
خیلی آسونه بگو
یو،،،،،،،،،هاهاها
یوهاهاها
یوهاهاهاres2
              گــفـتگـوے آزاد 【82】 135

گــفـتگـوے آزاد 【82】 135
نقل قول: زوجتک نفسی فی المدت المعلوم علی مهر المعلوم»

.
.
.
.
.
.

دیدن بازبون خوش کسی زنشون نمیشه ، ازین راه وارد عمل شدن !
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ★~Ѕдула~★ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -м α є ∂ є-
(20-02-2014، 14:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:28)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 14:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآزمــــــ سـلآم ...

شـرمنده نتم قطع شده بود رفتم ...

هلن پنکک چی میگی ؟؟ لوس ؟؟
سلامــــــــــــــــــــــــــــــــــBig Grin

ســـــــــــــــــــــــلآمــــــــــــــ))^ـــــــــــــ^((Big Grin
علیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک سلام
Big GrinBig Grin
چــــــه خطـر ؟؟؟
هیچ خبری نیست جاستینBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【82】 135

گــفـتگـوے آزاد 【82】 135
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، !~IмДи~!
(20-02-2014، 14:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو فقط دخترا بخونن!

.
.
.
.
.
.

خخخخBig Grin
راه برگشتی هم نیسAngel

اخ اخ اخ ...

دخـــتر مردمو بدون اجـآزه ی خودش به عقده دائم خودت در میآری ؟؟ Big Grin

بدم بچـه ها از دُمـِـت اویـزونت کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Dodgy
دم ندارم!Big Grin
با یه تیر چند نشون زدم!!!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، !~IмДи~!
(20-02-2014، 14:35)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوبم دارم میخندم
به طور وحشتناکی
یوهاهاها

اول باید بگی
یو
بعد
هاهاها
خیلی آسونه بگو
یو،،،،،،،،،هاهاها
یوهاهاها

یو......هاااا....هاااااا.....هااااا......
هوراااااااااااااااااااااااااااااااا تونستم.....
یوهاهاهاها......یــــــــــوهاهاهاها......

(20-02-2014، 14:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوبم دارم میخندم
به طور وحشتناکی
یوهاهاها

اول باید بگی
یو
بعد
هاهاها
خیلی آسونه بگو
یو،،،،،،،،،هاهاها
یوهاهاها
یوهاهاهاres2

آفرین چه دانش آموزای زرنگی دارمBig Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 135
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ★~Ѕдула~★ ، -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان