(20-02-2014، 12:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام !
خخخخخخخخخخ!ولی من الان وی کنت استاپ مایلی رو گوش میدم!!
دارم حال میکنم!
علیک
7 things مـایلی رو بگوش(: خیلی قشنگه
اس ام اس و ف** یو هم قشنگه از آلبوم جدیدش
drive هم باحاله
بزار ساعت 12 شب بشه...
همه رو دانلود میکنم!!!
(20-02-2014، 12:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هآع چی شد؟!
دو تـآ جــایزه^__^ مراسم دیشب(: بریتس اواردز (=
[/quote]
کی؟؟؟؟؟؟؟؟وان دی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جایزه ای؟؟؟؟؟؟برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند تا؟؟؟؟؟؟؟؟
(20-02-2014، 12:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2014، 12:51)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطـــــــــــــــــــــــــــــی
باز وجود داره ولی نیششو بسته|:
مگه زنبوره ؟!
بیاد نیشت بزنه!
اون جور نیش که نه!!!
دهنشو میگم!!!!
(20-02-2014، 12:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2014، 12:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطی من داغونم -_-
رکی-__-
چـتـه؟؟|=
(20-02-2014، 12:53)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا فاطی فاطی فاطی فاطی فاطی
عدس و قلم و جون فاطی
فاطی جونننننن
بیا بوسم کن
فاطی خون جیگرم کن!
کـدوم فـاطـی؟؟؟مـن فـاطی ام اون فـاطمـه(:
خخ!تو فاطی نیستی تو قاطی!!
فعلا سندرم قاطی بودنت اود نکرده؟؟؟