امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(19-02-2014، 20:04)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:56)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیشب ساعت 5 خوابیدم! 6 پا شدم! :|
سر کلاس سر جزوه نوشتن خودکار به دست خوابم برده بود.. بیدار شدم دیدم سه صفحه رفته جلو جزوه! Big Grin

5؟؟؟؟چرا؟؟! :||||
بازم بریکینگ بد میدیدی؟ >_____<
نه ومپایر میدیدم! Big Grin
بعدشم اونی که تو ازش بدت میاد گیم آف ترونزه نه بریکینگ بد! بریکینگ بد جنایی اه! :| Big Grin
اون فعلا تموم شده سه فصلش! Angel

اره میدونم .. همون ک فمیدی شهریور فصل بعدیش میاد .. چن هفته افسردگی گرفتی .. عبله بعله .. -_______- :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
(19-02-2014، 20:04)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 20:02)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم پیدا کردم
واقعا ممنون :|

:|

پیدا کردی ب منم بگو >_<

لدفن (:
کریو -_-
رایگانش البته -_-
یکی از دوستام گف بزا بیام یاهو لینکشو بت میدم -_-
لینکش و گرفتم ف ب برات پ.خ میکنم -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 61
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، sjmmc
(19-02-2014، 20:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 20:04)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:56)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر کلاس سر جزوه نوشتن خودکار به دست خوابم برده بود.. بیدار شدم دیدم سه صفحه رفته جلو جزوه! Big Grin

بعدشم اونی که تو ازش بدت میاد گیم آف ترونزه نه بریکینگ بد! بریکینگ بد جنایی اه! :| Big Grin

اره میدونم .. همون ک فمیدی شهریور فصل بعدیش میاد .. چن هفته افسردگی گرفتی .. عبله بعله .. -_______- :|
اردیبهشت! شهریور بود که خودکشی میکردم! Big Grin
بریکینگ بدو تموم کردم! عالی بود فصل آخرش! Angel
 سپاس شده توسط Magical Girl
(19-02-2014، 20:07)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 20:04)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 20:02)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم پیدا کردم

پیدا کردی ب منم بگو >_<

لدفن (:
کریو -_-
رایگانش البته -_-

مرسی ^_^
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(19-02-2014، 20:07)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم پیدا کردم

پیدا کردی ب منم بگو >_<

لدفن (:
کریو -_-
رایگانش البته -_-
من هات اسپات رو ترجیه میدم..
hotspot shield
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
هعییییییییی ~_~ هـوووووو~_~ خـدا بــه دادم برســع فرداع ~_~ فرداع تــا ســاعـت 3 نیــستم اَز هــشت و نیم تــا ده کــلاس عــلمی ادبی هــَس ~_~ بعـد اونـَم بـاید بیـام خـونــع .. !! غذا بخورم و برم کــلاس زَبــــــان ~_~
(19-02-2014، 20:09)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 20:07)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم پیدا کردم

پیدا کردی ب منم بگو >_<

لدفن (:
کریو -_-
رایگانش البته -_-
من هات اسپات رو ترجیه میدم..
hotspot shield
ی بار اونو دان کردم  از ی سایتی-_-
کلی ویروس باهاش بم تحویل دادن :|
کامپیوترم پوکید :|
از اون موقع ب بعد از اسمشم میترسم:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 61
 سپاس شده توسط sjmmc
(19-02-2014، 20:08)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 20:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اردیبهشت! شهریور بود که خودکشی میکردم! Big Grin
بریکینگ بدو تموم کردم! عالی بود فصل آخرش! Angel

انقد اونو دیدی رمانات دارن جنایی میشن دیـــگه .. :| Big Grin

مال من freegate میباشد اسمش -_____-
خیلی خوبه ^__^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(19-02-2014، 20:10)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد اونو دیدی رمانات دارن جنایی میشن دیـــگه .. :| Big Grin
حالا خوبه نرفتم تو کار تولید شیشه! Big Grin
موضوع اصلیش تولید شیشه و شبکه تولید شیشه ست! منظورم شیشه ی مخدر میباشد! Big Grin
 سپاس شده توسط Magical Girl ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
freegate سرعت ک ندارع :|

از حجمم کیلویی کم میکنه :|

ب درد نمیخوره -_-
گــفـتگـوے آزاد 【82】 61
 سپاس شده توسط sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 142 مهمان