امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

من برم سوچی روسیه دانلود کنم!
به خاطر فلش خور 5 تا مسابقه ی هاکی رو از دس دادمcry girl
2 تا هم پاتیناژcry girl
3 تا هم سورتمهcry girl
ولی بقیه اش رو دیدم!Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 43
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl
آگهی
(19-02-2014، 18:28)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـاغا فـرزام با من قهـره -__- !!
خیلی ادمی بخوام بات قهر کنم |:
-_-

(19-02-2014، 18:27)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فرزام همون باب اسفنجی خودمونه یا یه کی دیگسHuh
همون باب اسفنجیم ^_^ 
توام عموم بودی -_-

یادش بخیر عموی ملودی هم بودم قبلا:ngh:
چطوری تو؟
یه آیت الکرسی بذار دوباره تو چت روم تا فضا عوض شهBig Grin
BYE
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-02-2014، 18:30)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:25)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن؟تویی؟ -______-

آره دیگه پس میخواستی کی باشهBig Grin
چه خوبه من هر وقت خدافظی میکنم گفت و گو آزاد میشه اتوبان
حالا موقعی که هستیم پرنده هم پر نمیزنهBig Grin

وای!پاشو برووو >______<
الان همه میرن تو اومدی ، نیگا .. -____-
حسن کوچک! -___-
هیهیهیهی *^_____^*

برو بابا زورو جان
تو برو تو مزرعه خاک بازی کن باوووووBig Grin

حالا خوبه ی سوژه داریآ ! -____-

تو بابازرگ اصن،اه اه اه !من ک میدونم اندازه فندق عقل تو کلت نداری! -_____-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(19-02-2014، 18:33)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:28)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

(19-02-2014، 18:27)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فرزام همون باب اسفنجی خودمونه یا یه کی دیگسHuh
همون باب اسفنجیم ^_^ 
توام عموم بودی -_-

یادش بخیر عموی ملودی هم بودم قبلا:ngh:
چطوری تو؟
یه آیت الکرسی بذار دوباره تو چت روم تا فضا عوض شهBig Grin
خوبم ^_^
بقره بزارم ؟:d
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 43
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلام به همگی.. (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Magical Girl
سلام دوستانSmile
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، xx_sina_xx
(19-02-2014، 18:30)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مر30مهراوه. من خوبم,تو,خپبی

اوهووم
چه بخر؟
گــفـتگـوے آزاد 【82】 43
 سپاس شده توسط M ATIN ، Ƒαкє ѕмιƖє ، along boy
شما ها اینجا به سگ هم کم محلی میکنید چی برسه به من |:

خدافس -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 43
 سپاس شده توسط sjmmc ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، M ATIN
(19-02-2014، 18:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:30)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:28)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

پ ن تو آدمی |:

اصن به درک -__-

|: یک یدیگه جای این سپاس بده به من |: !!
-_-
-_-
مگه تو قرار نبود قصاص شی ؟-_-
نع خیـر -__- !!

رفتم خانوادشو راضی کردم |:

از شما ها که آبی گرم نمیشد -__- !!

خودم دست به کار شُـدم |:

ولی . .یـه سوال |:

سوسک کشتن هم قصاص داره!؟ -__-
حبس ابدم دارع -_-
تازشم -_-
تو پشه کشتی -_-
بخاطر توهین ب سوسکم باید مجازات شی -_-
اصن شاید سوسکم کشته باشی o_O
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 43
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
نویسنده ها کی قراره مدیر شنO_o???
گــفـتگـوے آزاد 【82】 43

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 187 مهمان