امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(19-02-2014، 15:23)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:19)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از شوماها میتونه یه لطفی بم کنه ؟ :/

مـن اگـه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم(:
من امکان پ.خ دادن رو ندارم اگه میشه به صابر خصوصی بده که بهش بگو سلطان رو ازاد کنه تا همه چی درست شه اینجور هم از نظر اخلاقی و هم به خاطر روابط گذشتمون خیلی بهتره ! یه کاری کن قبول کنه

شما زحمت بکش 5 تا به ارسالات اضافه کنی همه چی حله رفیق!!
آگهی
سلام رفقا ! ^ _ ^
سلام آیسان ! ^ _ ^
سلام فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآطی ! ^ _ ^
سلام جاستین منحرف ! |:
سلام بد بخت !!! @ _ @
سلام محمد 77 ! ^ _ ^
سلام سینا که اون پایین توی این پیجی ! ^ _ ^
سلام به همه ! ^_____^
من سپاس موخوام ! p336
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط BaDbAkHt ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، xx_sina_xx ، Mohammad 77
(19-02-2014، 15:24)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س
خ
-___-

درد!!!!

توهم رفتی قاطی اینا؟؟

O_o
قاطی کیاع؟0.0
میتونی بگی گلم ؟ فقد نگی من گفتما  .. بعدن اگه نیاز صد با اکانت اصلیم میام بش بگم  .. فقد بش بگو همه ی بچه ها دوس دارن دوباره باهم دوس باشیم
Exclamationسوارم نشو که بد جوری سواریت میدمExclamation
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-02-2014، 15:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار میدن بهتاا |: اینگلیش ننویس :|

-ــــــ-

چت شُـده!؟ |: مَمَـد تـونی!؟ :|

تو خودت نیستی |:

تو تغییر کردی |:

-ــــ-
|: برو گمشو ممد کتک میخوریااا |:

من میترسم ازش S: هوممم |:

کم مونده بود تو ازمون نترسی -ـــــــــــــــــــ-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
جانم؟؟؟؟

چیکار داریىد؟؟؟

چیه هی ممد ممد میکنید؟؟؟

>__<
(19-02-2014، 15:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-ــــــ-

تو خودت نیستی |:

تو تغییر کردی |:

-ــــ-

من نميترسم ميخواي چيكار كني-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-02-2014، 15:26)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی بگی گلم ؟ فقد نگی من گفتما  .. بعدن اگه نیاز صد با اکانت اصلیم میام بش بگم  .. فقد بش بگو همه ی بچه ها دوس دارن دوباره باهم دوس باشیم

{: آرع شادی مطمئن باش !!

منم دلم محمد رو میخواد ):

محمد پسر خوبیه ^_^

|: . . !! راضیش میکنم :|

(19-02-2014، 15:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-ــــــ-

تو خودت نیستی |:

تو تغییر کردی |:

-ــــ-

-__-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 27
 سپاس شده توسط Mohammad 77
عزیز من خودم میدونم کهبا چن تا ارسال میشه خصوصی داد اتفاقن من حدود 4000 تا هم ارسال دارم ولی نمیخام صابر منو با این اکانت ببینه  .. جا زخما ی کهنه  وا میشع  ..
Exclamationسوارم نشو که بد جوری سواریت میدمExclamation
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-02-2014، 15:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:23)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 15:19)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از شوماها میتونه یه لطفی بم کنه ؟ :/

مـن اگـه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم(:
من امکان پ.خ دادن رو ندارم اگه میشه به صابر خصوصی بده که بهش بگو سلطان رو ازاد کنه تا همه چی درست شه اینجور هم از نظر اخلاقی و هم به خاطر روابط گذشتمون خیلی بهتره ! یه کاری کن قبول کنه

جیغغغ سلطان منظورت ممده!؟ {:

واییی آرع من میتونم صابر رو راض کنم |:

قول میدم |:

من با صابر دوستم |:

شادی کاری میکنم ممد برگرده >_<

(19-02-2014، 15:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س
خ
-___-

ع |:

نـرو |:
بات قرم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 94 مهمان