امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(18-02-2014، 22:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـورا تو شبکه عضویدی بهم خبر بدع فالوت کنم کلـا بـا تـو 4 یا 5 تـا پـسـر اونـجـاست(:

محمدرضا رو هم فالو کن(:

باشه(:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(18-02-2014، 22:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان!

آروم تـر...|:

نمیتـونم فـآطمه |:

دارم جوش میـآرم کم کم |: !!

من عصبی میشم |: فقط دوست دارم حرف بزنم |||: !

هوممممم |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 11
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(18-02-2014، 22:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: کـی !؟ چـی !؟ |:

شخصه؟! |: اشیاء اس ؟! |:

جونداره!؟ |:

متنی از آهنگ بود اینی که گفتی؟! |:

شخصه ..

نع ؛ همیشه که نباید تکست بگم !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
چــــرا اینجــوی شــد ؟؟
|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 22:31)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 22:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: کـی !؟ چـی !؟ |:

شخصه؟! |: اشیاء اس ؟! |:

جونداره!؟ |:

متنی از آهنگ بود اینی که گفتی؟! |:

شخصه ..

نع ؛ همیشه که نباید تکست بگم !

{: مُبـآرکه !!

|: خـو بـاعشه :|
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton
(18-02-2014، 22:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 22:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـورا تو شبکه عضویدی بهم خبر بدع فالوت کنم کلـا بـا تـو 4 یا 5 تـا پـسـر اونـجـاست(:

محمدرضا رو هم فالو کن(:

باشه(:
نـع اهـورا پشیمون شدم من فالوت نمیکنم بعضی از پست هـام خـیـلی داغـونـه خجالت میکشم|:

دیشب خیلی کثافت بازی در آوردیم با دوستم همه ی دایرکشنرها از راه به در شدن|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 22:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه چیه آخه ؟ :|

برو هر وقت مث من خورد شدی بیا جوابتو میدم (:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
دافـــظ .. |:
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(18-02-2014، 22:33)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 22:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه چیه آخه ؟ :|

برو هر وقت مث من خورد شدی بیا جوابتو میدم (:

|: چمیـدونم خو گفتی شخصه منم گفتم مبارکه |:

دختره اون شخص یا پسر|: !؟

|: من همیشه خورد میشم |:

لازم نی برم خورد بشم و بیـام |:

ایـن حرف از تو بعیـد بـود -__-

فـاطمه . . /:

فـآطی . . |:

فـآفـا . . :|

تـاملـونس /: !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton
BlushBlushBlush

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 195 مهمان