04-07-2012، 10:11
امروز هم گذشت یه روز دیگه از روزهای بی تو بودن
هنوز از این روزهای وحشتناک باقی مونده …
تنهای تنها میون این همه آدم سخته
هنوز از این روزهای وحشتناک باقی مونده …
تنهای تنها میون این همه آدم سخته
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
04-07-2012، 10:11
امروز هم گذشت یه روز دیگه از روزهای بی تو بودن
هنوز از این روزهای وحشتناک باقی مونده … تنهای تنها میون این همه آدم سخته
04-07-2012، 10:12
وقتی نمیدونی تو دلت چی میگذره !
وقتی نمیدونی از این دنیای لعنتی چی میخوای! وقتی قبل از اینکه چیزی رو بخوای اون چیز نابود میشه ! وقتی همه باهات قهرند! وقتی نفــــــــــــــــــرین شده ای ! چه دلیلی داره که ارزویی داشته باشی؟ چه دلیلی داره چیزی رو دوست داشته باشی ؟ چه دلیلی داره به زندگی ادامه بدی؟
04-07-2012، 10:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2012، 10:14، توسط frozen✘girl.)
تـــمــامــ دارمـــ هــــــایــم را گــــرفــــتــی
دیـــگـــر هـــیــچ چـــیـــز نــــدارم ؛ حتـــی... دوســـتـــت را . . .
04-07-2012، 10:13
از جدا شدن نوشتم
گفتی میخوای بری گریه کردم و بهت گفتم نازنینم یا تو یا مرگ گفتی باید برم ولی تو باید زنده بمونی ازم قول گرفتی گفتم حالا که داری میری سرم روی شونه کی بذارم؟ گوش کی رو قرض بگیرم تا باهاش درد دل کنم؟ دست روی موهای کی بکشم تا اروم بشم ؟ ..... .... گفتی نمیدونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم دردل نمیکنم میریزم توی خودم دست روی سر کسی نمیکشم میریزم تو خودم سر روی شونه کسی نمیذارم میریزم تو خودم ریختم تو خودم و حالا بریدم ولی سر حرفم هستم تا تو خیالت راحت باشه
04-07-2012، 10:16
ما داستان زندگی آدما رو نمیدونیم، قرارم نیست همشو بدونیم. اما حداقل وقتی باهاشون برخورد داریم و خشمگین هستن میتونیم اینطور فکر کنیم که این خشم دلیلی داره...
سختی های گذشته یا فشار اکنون... خشم رو با خشم جواب نمیدن، خشم رو با لبخند جواب میدن تا آتیشش خاموش بشه
04-07-2012، 10:17
چند روزی میشه یه صدایی توی گوشم میپیچه
اره یه صدای اشنا اشناتر از خودم به خودم صدایی که قبلا خیلی میشنیدم ولی..... صدایی که باهاش اروم میشم صدای تو صدای تو که میگی هنوزم دوستم داری
04-07-2012، 10:18
هیس
دیگر هیچ نگو ... هیچ حرفی نزن که دیگر حرفی نمانده برای گفتن!!! من حرفهایت را نمی خواهم دلت را می خواهم ... که آن هم قسمت من نیست سهم دیگری است ...!!!
04-07-2012، 10:18
تو همون بودی که من خوابشو دیدم
تو همونی که میخوام براش بمیرم تو همون فرشته ای از جنس ادم تو واسم نشونه از خدای عالم تو همونی که تو خنده هام شریکی توی درد و غصه هام واسم تپیدی تو همون رویای پاکی که توی شبهای من بود تو یه قطره از خدایی تو هون بودی و هستی که میخوام براش بمیرم از خدا خواستم همیشه پیش تو اروم بگیرم تاکه چشمات گریه میکرد ارزوم بود که بمیرم کاش بودم کنارت ای گل تا که دستات رو بگیرم شمع باش پروانه میشم تا کنار تو بسوزم
04-07-2012، 10:19
شنیدم که چون قوى زیبا بمیرد
فریبنده زاد و فریبا بمیرد شب مرگ تنها نشیند به موجى رود گوشه اى دور و تنها بمیرد
04-07-2012، 10:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2012، 10:22، توسط Roza.rad93.)
یادمه وقتی کنارم نبودی بهت می گفتم ای کاش کنارم بودی
بهم میگفتی من کنارتم ولی تو منو نمیبینی بهم میگفتی دستام توی دستت هست بهم میگفتی دستات چرا اینقدر سرده؟ میگفتی باگرمای دستم سردی دست تو از بین میره اون موقع خوب با این حرفات یادم میرفت که ازم دوری فکر میکردم واقعا کنارمی ولی الان که تو توی اون دنیایی و من روی زمین تنها واقعا احساس میکنم که ازم دوری واقعا احساس میکنم که تنهام چون دیگه نیستی که با حرفات ارومم کنی یادگاریت یه گوشه افتاده قاب عکستم روشه وقتی که تو نیستی فصل سرد من لباس سبزشو نمیپوشه من گناهی ندارم اگر دوست دارم قلب ساده و دست نخوردم رو برای تو هدیه میارم من همیشه تو استرسم چونکه میخوام بهت برسم و همه روزهام رو کنار تو باشم ولی ولی وقتی رفتی من اون قاب عکسی روکه از تو داشتم شکستم تازه فهمیدم که اگر بی تو باشم چه خستم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |