04-07-2012، 0:27
صابر در طول قضیه اعدام شد وگروهش از بین رفتش.البته اعضای پراکنده وباقی مونده اش هستن.
|
♀ جغرافیــــــای فلشخـــــــوری هــا ♀ |
|||||||||||||||||||||||||||||
04-07-2012، 0:27
صابر در طول قضیه اعدام شد وگروهش از بین رفتش.البته اعضای پراکنده وباقی مونده اش هستن.
اینو میگی خندم میگیره.چقد با تاریخ جک میسازی تو (شوخی)
(04-07-2012، 0:27)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه گروهش از بین رفت من هنوز هستم اگه گروه تشکیل نشه من هنوز صابر رو رییسم میدونم.واسه صابر مدال افتخار میتراشم و یدونم واسه خودم تا نشون بدم که رییسم کی بوده!روش مینویسم صابر رفتی ولی هنوز قیافِ تو یادمه!:cool: من خودم خودمو کاور میکنم همتونو میترکونم حتی اگر کل فلش خور منو دست کم بدونن!!!:cool: تازه فک کنم اولین جنگ رو باید علیه تو بچه روسی شروع کنم! (شوخی) دوما نگو باقیمونده یه دونه ی من صد تا از جوجه روسی های تورو میترکونه! (همه ی حرفایی که میزنیم شوخیه!)
04-07-2012، 8:34
من وفریدیون وشرقیون نازی پیمان سه جانبه قدرت مندی داریم ودر صورت جنگ بامن اونها به کمکم می شتابند.به خصوص نازی ها که سریع قدرتشون رو تجدید می کنن.
فعلا ما با سلطونیون در صلحیم ولی جنگ سرد باهاشون ادامه داره ولی بقایای صابریون رو هم نابود می کنیم. فرید رفته آفریقا قراره سپاهی مجهز بیاره وقتی بیاد یک تنه همتون رو حریفه:cool:
اقا من تیمسار ارتشبد دسته شمالی هستم(سلطونیون)*
حالا میتونید حمله کنید متحدین دسته ی شمالی ها کیان
04-07-2012، 8:50
نقل قول: متحدین دسته ی شمالی ها کیانفقط صابریون بودند که شکست خوردند. الآن غربیون وشرقیون وفریدیون پیمان سه جانبه دارند.البته فعلا شرایط با سلطونیون آتش بس است ولی جدیدا سر وکله ی بقایای صابریون پیدا شده که اونا رو ما از بین می بریم. ارتشبد فلانی به گروه سه جانبه غربیون وشرقیون وفریدیون بپیوند.
04-07-2012، 8:53
با کمال ادب باشد ولی این روابط باید دو جانب باشد
نظر شما چیست
04-07-2012، 8:55
فعلا آتش بس است ولی جنگ سرد ضد سلطونیون جریان داره وصابریون هنوز جزو دشمنان ما هستند.بزودی ژنرال عرفان ومارشال فرید با تجربه با نیروهای تازه نفس می رسند
پس من و دسته شمالی ها باشما درصلح هستیم به امید روابط پایدار
فعلا که فرمانده سروش نیست بگزار من و فرمانده سروش مشورت کنیم تا روابط را شروع کنیم تو نیز به مارشال فرید بگو که جنگ سرد را به پایان برسانند
04-07-2012، 9:15
رژه های ارتش قوای متحد غربیون,شرقیون وفریدیون
رژه غربیون: رژه شرقیون: قوای فریدیون:
شمالیون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صابریون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ژنرال عرفان من به شرقیون و غربیون جنوبیون پیوستم
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|