03-07-2012، 21:36
اکنون صلح به فلش خور بازگشته ودورانی صلح آمیز را آغاز می کنیم.البته جنایتکاران سلطونیونی هم هستند که با صابر همکاری کردن ولی تبرئه می شوند چون صابریون به زور آنهارا وادار کردند.
|
♀ جغرافیــــــای فلشخـــــــوری هــا ♀ |
||||||||
03-07-2012، 21:36
اکنون صلح به فلش خور بازگشته ودورانی صلح آمیز را آغاز می کنیم.البته جنایتکاران سلطونیونی هم هستند که با صابر همکاری کردن ولی تبرئه می شوند چون صابریون به زور آنهارا وادار کردند.
بنده به طرفداری از فریدیون بر ضد سلطانیون اعلام جنگ میدم
امضا اشتافنبرگ در صورت همراهی نکردن ارتش تزار بنده نیز با ایشان کاری ندارم
من هم با ارتش نازی شرقیون همراهم به دلیل محاکمه جنایتکاران سلطونیونی.
به تمام قوای غربیون,نیروی زمینی,هوایی ودریایی آماده باش می دهم. امضا آنتون دنیکین آیا فریدیون کمک می کنند؟
03-07-2012، 21:42
منم که معلومه دیگه سلطونیون اونم از نوع درجه اول سلطون دوست داریــــم
03-07-2012، 21:42
فریدیون کلا با سلطانیون دشمنند احتمالا همراهی کنند
03-07-2012، 21:43
اما ارتش ما وشرقیون هنوز خیلی قوی نیست ما کلی آسیب در جنگ با صابریون دیدیم.ممکنه این جنگ باعث نابودیمون بشه.
تجدید نظر شد با جنگ نرم موافقید؟
رژه ی ارتش ما در نازی لند جنگ نرم
03-07-2012، 22:03
من ک اهل مشهدم!پس میشم نازی سنتری!
:cool:
درسته جنگ نرم وجنگ سرد رو ضد سلطونیون راه میندازیم.درکنار برادران نازی شرقی
اینم رژه ارتش تزار غربیون درضمن ما فرمانده لایق وجوانی هم اکنون داریم به نام دروزدووسکی این شخص مسئول ایجاد جنگ سرد با سلطونیون است. پوستر های ارتش غربیون در تمام قلمرو سلطونیون نسب شدند اونها حالا در وفاداری خود به سلطونیون شک کردن. تزار دنیکین با زیرکی جنگی سرد را آغاز کرد دوستان کسی خیانتی چیزی به غربیون نکنه موقعی که من خوابم من تا لنگ ظهر خوابم. فریدیون و شرقیون هم مواظب قلمرو من باشند زیرا هم پیمانان خوب من هستند
فک کنم از همینجا جنگ راه بندازیم خوبه من میشم کَپتِن امینم بعد ژنرال صابر هم دستور میده!
من هم به همراه افراد جنگ بی نظم راه میندازم اسم ماموریتمون هم خدا بخواد میزاریم "آغاز آتش خیلی خوب میشه آقا صابر دستور بده انجام میدم.من تا آخر عمر فلش خور جونمو فدا میکنم!:cool:
| ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|