امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(14-02-2014، 22:08)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 22:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیصـر -__- |: تو منو دوست داری!؟ :| ? v:؟

اره^_^
براي بار هزارم^_^

^_^ فـدات عزیزم !!

(14-02-2014، 22:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیه از من خوشش نیآد خو ! Big Grin

مـن !!

نع واقعا دیگه ازت خوشم نمیـآد |: !!

جـدی !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 403
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، βΑllεяiηΑ♡ ، The Darkest Light
آگهی
(14-02-2014، 22:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 22:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 22:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﭘﺴــﺮ ﺑﺎﯾـﺪ ﺯﻣﺎﻧـــﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﻗﻬﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ .... ﺍﺱ ﺑــﺪﻩ ﺑـﮕــﻪ : . . . . . . ﻫـﯽ ﺣـﻮﺍﺳــﺖ ﺑــﺎﺷــﻪ !!! ﻗﻬﺮﯼ ﮐــﻪ ﻗــﻬــﺮ ﺑــﺎﺵ ﺑــﻪ ﺩﺭﮎ :| ﻓــﻘــﻂ ﺣـﻮﺍﺳــﺖ ﺑــﺎﺷـﻪ ﺩﺳــﺖ ﺍﺯ ﭘــﺎ ﺧـﻄــﺎ ﮐـﻨــﯽ ﺩﻧـﺪﻭﻧــﺎﺗــﻮ ﺧــﻮﺭﺩ ﻣــﯿﮑﻨـﻢ :|

اصـن پـسـر غـیرتـی نـبـاشـه گـلـابـیـه|:

تـه ریـش هـم بـایـد داشته باشه^_-

الان مظورش به من بود ! ؟ Big Grin

نـخـیر نـخـود خـان!

تـو کـه نمیدونی غـیـرت با کدوم غ هست-__-

مـگـه تـه ریـش میـزاری؟؟؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
عـَ ایــن شــکلکا خــیلی بــدم مــیاد !! |: ~~> AngryBlushHuhSmileWink:cool:Tonguecrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 403
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-02-2014، 22:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیه از من خوشش نیآد خو ! Big Grin

از خـود راضـی-__-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-02-2014، 22:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 22:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 22:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 22:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﭘﺴــﺮ ﺑﺎﯾـﺪ ﺯﻣﺎﻧـــﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﻗﻬﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ .... ﺍﺱ ﺑــﺪﻩ ﺑـﮕــﻪ : . . . . . . ﻫـﯽ ﺣـﻮﺍﺳــﺖ ﺑــﺎﺷــﻪ !!! ﻗﻬﺮﯼ ﮐــﻪ ﻗــﻬــﺮ ﺑــﺎﺵ ﺑــﻪ ﺩﺭﮎ :| ﻓــﻘــﻂ ﺣـﻮﺍﺳــﺖ ﺑــﺎﺷـﻪ ﺩﺳــﺖ ﺍﺯ ﭘــﺎ ﺧـﻄــﺎ ﮐـﻨــﯽ ﺩﻧـﺪﻭﻧــﺎﺗــﻮ ﺧــﻮﺭﺩ ﻣــﯿﮑﻨـﻢ :|

اصـن پـسـر غـیرتـی نـبـاشـه گـلـابـیـه|:

تـه ریـش هـم بـایـد داشته باشه^_-

الان مظورش به من بود ! ؟ Big Grin

نـخـیر نـخـود خـان!

تـو کـه نمیدونی غـیـرت با کدوم غ هست-__-

مـگـه تـه ریـش میـزاری؟؟؟

در حآل حآظر دآرم ! Big Grin

آفرین آیسان ! Tongue
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلم بکس !!! امروز یارو اومده بود گفت بیام ایمیلت رو Hک کنم ؟ خندیدم بعد ادرس خونشونو بهش گفتم . بعد گفتم برو تا شماره خونتون رو در نیاوردم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، The Darkest Light
(14-02-2014، 22:13)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم بکس !!! امروز یارو اومده بود گفت بیام ایمیلت رو--کنم ؟ خندیدم بعد ادرس خونشونو بهش گفتم . بعد گفتم برو تا شماره خونتون رو در نیاوردم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

سلآم ! Big Grin
 سپاس شده توسط Mr.Robot
تو تاکسی بودم هوا هم گرم بود -_-ی دختر بغل دستمم نشتسه بود 
بش گفتم خانوم بکش پاین -_-
گفت میخوای بخوری ؟ -_-
گفتم ارع 
راننده تاکسی زد رو ترمز گف گمشید پایین همدیگر و ب____ید  >___<
گفتم اقا ب غرعان منظورم شیشه بود :|
زنه هم گفت منم منظورم هوا بود :|
ذهن منحرف -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ÐeaÐ GiЯl ، Magical Girl
ايسان در جواب سوال آخرت بايد بگم باشه

ديگه بايد برم خدافس
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(14-02-2014، 22:15)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان در جواب سوال آخرت بايد بگم باشه

ديگه بايد برم خدافس

هومممم ^_^ !! (:

خـدافس |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 403
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان