امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(14-02-2014، 20:15)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:14)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:12)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:11)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:10)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونـــم مقسی> تو خوفی؟چخفرا؟

خوبم
اون اکانتت چیشد؟
هیچی مونده داره خاک میخوره!Big Grin

(14-02-2014، 20:12)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:07)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتی نورا چرا محل نمیدید بابا منم عاطی
سیلام عاطی جوووووووونم.خوبی دلم واست یه ذره شده بود.کم پیدایی دختر؟HeartHeart
وای منم دلم واست تنگیده بود. من هستم شوما نیستی Heart
با اون اکانت وارد شوید...
میشه بپرسم چرا؟؟
طبق قوانین کیفری فلشخور داشتن دو اکانت کاربری خلاف قوانین میباشد
این اکانت محروم بشه یا اون؟
یا هردو؟
|BACK AGAIN|
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
آگهی
بچه ها من رفتم خدافص
 سپاس شده توسط First Star ، xx_sina_xx
همه با هم دیگه ساکت میشید
بعد همه با هم حرف میزنید|:
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
سارا کجا رفتش بچه ها؟
اوووف!اینجا فیلم هندی شده:/
همه دارن تازه همدیگرو پیدا میکنن!
جو حال نمیده!
خدافض
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(11-02-2014، 21:20)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 21:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ میگی ! -______-
بی شوخی ..
منظورت دوستی بیش از دوستی معمولیه؟؟! :|

آری...

بایDodgy
نمیدونم اخه من کی با لعیا دوس بودم ! 
تا اون جایی ک یادم میاد تو خاله بازیای قبلا لعیا شده بود مامانم ک هنوزم هس !  
خوبه دیگه ! 
مردم نمیدونن و جار میزنن 
خدا میدونه و چیزی نمیگه :|
جالبیش اینجاس لعیا میاد حرفی ک تو زدی و رد میکنه ! 
ینی واقعا :| 
عجب :| 
ازین ب بعد خواستی چیزی یگی اول فک کن بعد بگو ! 
ی چیز دیگه هرچی میخوای بگی واسا عین ادم تو رو خودش بگو ! 
ن پشت سرش !  
با ی سری چرت و پرتی ک شما گفتی کلی مشکل درس کردی برا بنده ! 
ممنون جهت مشکل سازی ! 
.
.
.
خدافظ ^_^
 سپاس شده توسط خانومي ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
(14-02-2014، 20:16)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:14)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:11)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:11)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ولن مباركWink
سلام>چطور مطوری جیگر؟؟؟

سلام......
داغون....
توخوبي؟؟؟؟
راستي شوما؟؟؟؟
مرسی. عاطفه.چرا داغونی گلم؟Huh

چون.........ازبيتابپرس اون بهترميدونه
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(14-02-2014، 20:18)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:15)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:14)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:12)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:11)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم
اون اکانتت چیشد؟
هیچی مونده داره خاک میخوره!Big Grin

(14-02-2014، 20:12)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام عاطی جوووووووونم.خوبی دلم واست یه ذره شده بود.کم پیدایی دختر؟HeartHeart
وای منم دلم واست تنگیده بود. من هستم شوما نیستی Heart
با اون اکانت وارد شوید...
میشه بپرسم چرا؟؟
طبق قوانین کیفری فلشخور داشتن دو اکانت کاربری خلاف قوانین میباشد
این اکانت محروم بشه یا اون؟
یا هردو؟
خب اونو محروم کن.
(14-02-2014، 20:18)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من رفتم خدافص

بای عاطی(:
(14-02-2014، 20:16)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:14)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها اوا گم شده.واسه پیدا شدنش دعا کنیدcryingcryingcryingcrying

توازكجاميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟

گم نشدم
الهی قربونت بشم اوا.خوبی؟
دختر خالت گف دو هفته بود گم شده بودیSadSad
اینقد واست دعا کردم
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 376

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 51 مهمان