امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

اووووووووووووووووووووووف×___×
اینجام ک همین خبره×__×
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(14-02-2014، 20:09)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:07)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتی نورا چرا محل نمیدید بابا منم عاطی

عاطـــفــــه*^_^*
خوبی؟
آخه نام کاربریت گیجم کرد
میدونـــم مقسی> تو خوفی؟چخفرا؟
 سپاس شده توسط First Star ، Mr.Robot
سلام ولن مباركWink
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، xx_sina_xx ، بیتا خانومی*
(14-02-2014، 20:10)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:09)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:07)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطـــفــــه*^_^*
خوبی؟
آخه نام کاربریت گیجم کرد

خوبم
اون اکانتت چیشد؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(14-02-2014، 20:11)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ولن مباركWink
سلام>چطور مطوری جیگر؟؟؟
 سپاس شده توسط خانومي
(14-02-2014، 20:06)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[url=http://up-is.ir/]گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 374[/url
برو بچ روز قرمزتون مبارکo_o"

امضات!!!!!!!!!!!
|:
چه اعتماد به نفسی صلوات|:

اعتماد به سقف نی!
واقعیته:cool:
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، First Star

سیلام عاطی جوووووووونم.خوبی دلم واست یه ذره شده بود.کم پیدایی دختر؟HeartHeart
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 374
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، xx_sina_xx
(14-02-2014، 20:11)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:10)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطـــفــــه*^_^*
خوبی؟
آخه نام کاربریت گیجم کرد

خوبم
اون اکانتت چیشد؟
هیچی مونده داره خاک میخوره!Big Grin

(14-02-2014، 20:12)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای منم دلم واست تنگیده بود. من هستم شوما نیستی Heart
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
(14-02-2014، 20:06)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:05)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاین خود سینا اعتراف کرد.تازه دختر بازی مال دو دقیقشهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue

بیتا کووووووفت TongueTongue
بذار دختر های مردم با حواس کامل بیان باهات دوس بشن.
راستی دخترا به هیچ وجه به سینا شماره ندینBig GrinBig GrinBig Grin
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 374
(14-02-2014، 20:12)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2014، 20:11)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطـــفــــه*^_^*
خوبی؟
آخه نام کاربریت گیجم کرد

خوبم
اون اکانتت چیشد؟
هیچی مونده داره خاک میخوره!Big Grin

(14-02-2014، 20:12)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای منم دلم واست تنگیده بود. من هستم شوما نیستی Heart
با اون اکانت وارد شوید...
|BACK AGAIN|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان