14-02-2014، 14:57
اینجا چقدر قاطی پاتیه سوپر استار کیه
|
متهم داغ با حضور ☪MR.WINNER☪" |
||||||||||||||
14-02-2014، 14:57
اینجا چقدر قاطی پاتیه سوپر استار کیه
09-04-2014، 18:20
به من از یک تا صد چند میدی ¿¡ 98
بهترین اخلاق من ؟! ادم ارومی و خوش اخلاقی هستی ! بدترین اخلاق من ¿¡ دیر به دیر میای پروفایلم خوشگله ؟! آره (: امضام چی ¿¡ آره (: آواتارم چی ؟! نع :| خوبه ها ولی از تبلو بدم میاد از من خوشت میاد ¿¡ آره ! خوشحالی که با من دوستی ؟! اره ! یه شکلک واسم بذار ¿¡ اگه مامانم بودی اسممو چی میذاشتی ؟! لاله این اسم کاربریم بهتره یا قبلی ¿¡ این یکی از طرز صحبت کردنم خوشت میاد ؟! اره ^_^ بهترین دوستام تو نت رو حدس بزن ¿¡ نفس - گلرخ - تارا ؟ منو دوست داری ؟! اوهوم ! به نظرت من حقم هست نویسنده بشم ¿¡ تو کودوم بخش ؟ چه شغلی به من میاد ؟! مدیریت یک شرکت O_o یه ایراد از من بگیر ¿¡ بیخیال بابا خوش سلیقه هستم؟! اوهوم ^_^ یه لقب به من بده ¿¡ لولو اگه معلمم بودی بهم چه نمره ای میدادی ؟! 20
به من از یک تا صد چند میدی ¿¡100
بهترین اخلاق من ؟! سلام بدترین اخلاق من ¿¡همیشه آفی پروفایلم خوشگله ؟!خیلی خوشگله امضام چی ¿¡عالی آواتارم چی ؟!یه مقدار خوبه از من خوشت میاد ¿¡آره خوشحالی که با من دوستی ؟!باهات دوس نیستم ولی اره یه شکلک واسم بذار ¿¡:bighug: اگه مامانم بودی اسممو چی میذاشتی ؟!پریسا این اسم کاربریم بهتره یا قبلی ¿¡این یکی از طرز صحبت کردنم خوشت میاد ؟!بله بهترین دوستام تو نت رو حدس بزن ¿¡تارا؟ منو دوست داری ؟! بله به نظرت من حقم هست نویسنده بشم ¿¡بله چه شغلی به من میاد ؟!معلم یا رییس شرکت یه ایراد از من بگیر ¿¡نداری خوش سلیقه هستم؟! بله یه لقب به من بده ¿¡دختر خوشگل اگه معلمم بودی بهم چه نمره ای میدادی ؟!20
09-04-2014، 19:24
سلام!
حالت خوبه؟ خانواده خوبن؟؟ ازمن بدت میاد؟؟ امضام خوبه؟؟ پروفایلم؟؟ سننتو چرا دروغ میگی؟؟ هوا چطوره؟؟ من اخلاقم سگیه نه؟؟ بد دهنم؟؟ بیشعورم؟؟ به اخلاقم نمره بده! از یک تا بیست! بعد... یه شکلک بهم بده!^ـ^
09-04-2014، 19:28
به من از یک تا صد چند میدی ¿¡ 99
بهترین اخلاق من ؟! مـهـربـونی گـویـا بدترین اخلاق من ¿¡ زیـآد آشـنـا نیستم پروفایلم خوشگله ؟! آری میپسندیم امضام چی ¿¡خـوشـمـان می آید آواتارم چی ؟! خیلی خوشگله^_^ از من خوشت میاد ¿¡ بلی خوشحالی که با من دوستی ؟! بات دوس نیستم که هوومی گویا|: یه شکلک واسم بذار ¿¡ اگه مامانم بودی اسممو چی میذاشتی ؟! اقـدس{: این اسم کاربریم بهتره یا قبلی ¿¡ قبلیو به خـاطر ندارم از طرز صحبت کردنم خوشت میاد ؟! خوش برخوردی(: بهترین دوستام تو نت رو حدس بزن ¿¡ چـن نـفـر از لیست دوستات:>> منو دوست داری ؟! اوهـوم((: دختر خوبی به نظر میای به نظرت من حقم هست نویسنده بشم ¿¡ آری آری چه شغلی به من میاد ؟! خـانـوم دکتر یه ایراد از من بگیر ¿¡ دس از سـر لـویی بـردار !! -_- خوش سلیقه هستم؟! اوهـوم آواتآر و امضات رو دوس دارم یه لقب به من بده ¿¡ تـربچه^_- اگه معلمم بودی بهم چه نمره ای میدادی ؟! 19/75
10-04-2014، 10:00
نقل قول: به من از یک تا صد چند میدی ¿¡ 9
06-05-2014، 16:31
(04-08-2013، 2:21)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
09-05-2014، 12:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-05-2014، 12:56، توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ.)
به من از یک تا صد چند میدی ¿¡ 87
بهترین اخلاق من ؟! مهربون بدترین اخلاق من ¿¡بداخلاق !! پروفایلم خوشگله ؟!اووهووم امضام چی ¿¡ YES آواتارم چی ؟! صد البته از من خوشت میاد ¿¡ اووهووم خوشحالی که با من دوستی ؟! باهات دوسم ؟ یه شکلک واسم بذار ¿¡ اگه مامانم بودی اسممو چی میذاشتی ؟! نمیدونم !! این اسم کاربریم بهتره یا قبلی ¿¡ این از طرز صحبت کردنم خوشت میاد ؟! آرع بهترین دوستام تو نت رو حدس بزن ¿¡ !!! منو دوست داری ؟! معمولی به نظرت من حقم هست نویسنده بشم ¿¡ نمیدونم ! چه شغلی به من میاد ؟! مهندس عمران ! یه ایراد از من بگیر ¿¡ مخت تاب دآره یا سرسره ؟؟ خوش سلیقه هستم؟! نمیدونم یه لقب به من بده ¿¡ آنتی اسکل اگه معلمم بودی بهم چه نمره ای میدادی ؟! 19.75
09-05-2014، 12:52
به من از یک تا صد چند میدی ¿¡ 99
بهترین اخلاق من ؟!مهربونیی !! بدترین اخلاق من ¿¡ تا حالا مشاهده نشده (: پروفایلم خوشگله ؟!باس برم نیگا کنم !! امضام چی ¿¡ یادم نی چی بود !! آواتارم چی ؟! اوهـوم از من خوشت میاد ¿¡ چجورم ^_- خوشحالی که با من دوستی ؟! صـد البته !! یه شکلک واسم بذار ¿¡ اگه مامانم بودی اسممو چی میذاشتی ؟! لـادن خوبهه !! ^_^ این اسم کاربریم بهتره یا قبلی ¿¡ قبلیت چی بود؟! -_- .. از طرز صحبت کردنم خوشت میاد ؟! اهین اهین !! بهترین دوستام تو نت رو حدس بزن ¿¡ اقـدس و کوکب :> منو دوست داری ؟! وحشتناک♥_♥ به نظرت من حقم هست نویسنده بشم ¿¡ باس برم شرایطتتو بررسی کنم ^__- چه شغلی به من میاد ؟!نـونواییV: یه ایراد از من بگیر ¿¡ ایرادی نمیبینم (: خوش سلیقه هستم؟! بلی بلی یه لقب به من بده ¿¡ اسکل قناری ^_^ اگه معلمم بودی بهم چه نمره ای میدادی ؟! 19.75
09-05-2014، 21:02
به من از یک تا صد چند میدی ¿¡50
بهترین اخلاق من ؟! مهربون بدترین اخلاق من ¿¡ نیدونم پروفایلم خوشگله ؟! ارع امضام چی ¿¡ بد نیست آواتارم چی ؟! خیلی خوشکله ^_^ از من خوشت میاد ¿¡ نیدونم خوشحالی که با من دوستی ؟! من که باهات دوست نیستم یه شکلک واسم بذار ¿¡ اگه مامانم بودی اسممو چی میذاشتی ؟! ایدا این اسم کاربریم بهتره یا قبلی ¿¡ همین یکی از طرز صحبت کردنم خوشت میاد ؟! ارع بهترین دوستام تو نت رو حدس بزن ¿¡ حوصله ندارم بگم منو دوست داری ؟! اممم خوشم اومد ^_^ به نظرت من حقم هست نویسنده بشم ¿¡ ارع چه شغلی به من میاد ؟! مهندس یه ایراد از من بگیر ¿¡ نیدونم خوش سلیقه هستم؟! فک کنم یه لقب به من بده ¿¡ بز ^_^ اگه معلمم بودی بهم چه نمره ای میدادی ؟! 20
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|