امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شکلات برفی>_<

#1
Rainbow 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه شکلات برف

مواد لازم براي 20 عدد شكلات :
كره
 3 قاشق سوپخوري
خامه
 80 گرم
 شكلات سفيد
325 گرم
اسانس پرتقال
 2 قطره
 شكلات قهوه‌ای
 50 گرم

طرز تهيه :
كره و خامه را داخل شيرجوش كوچكی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند (به مدت 1 دقيقه) مايه را از روی حرارت برداريد و اجازه دهيد سرد شود. سپس 225 گرم از شكلات را خرد كنيد و داخل مايه خامه و كره بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهيد شكلات در يخچال به مدت 2 ساعت خنك شود حالا گلوله‌های كوچكی از مايه درست كنيد و روی فويل سرد قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد سپس بقيه شكلات را ذوب كنيد و گلوله‌ها را در شكلات سفيد بزنيد و مجدداً روی فويل سرد قرار دهيد تا خودش را بگيرد سپس روی آن خط‌هايی از شكلات قهوه‌ای ذوب شده بيندازيد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه شیرینی شیشه ای قلبی برای روز ولنتاین


مواد لازم :
 پودر قند
 30 گرم
 کره
 55 گرم
 وانیل
 1/6 ق چ
 زرده تخم مرغ
 نصف یک زرده
 آرد سفید
 90 گرم
نمک
1/8 ق چ
آب نبات خرد شده
2/3 پیمانه
طرز تهیه شیرینی قلبی برای روز ولنتاین :
کره، پودر قند و وانیل رو با دور پایین همزن برقی یک ربع می زنیم تا پوک و سبک شود .
زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن برقی 4 دقیقه می زنیم، آرد و نمک را کم کم روی مواد الک می کنیم و با دست به آرامی و بدون هیچ فشاری مخلوط میکنیم تا وقتی خمیر ایده آل که نرم، درخشان و کمی چسبنده است به دست آید، لازم نیست ورز بدهید همین که خوب مخلوط شد
کافیست چرا که زمان باز کردن با وردنه خود به خود جا میفتد. روی سطح کار که مقدار خیلی کمی آرد الک کرده ایم خمیر را بدون فشار وردنه به ضخامت0.7 سانتیمتر باز میکنیم و با چاقو یا کاتر شیرینی پزی برش های با اندازه دلخواه میزنیم تا چهارگوش هایی به دست آید. من با ابعاد 4.5 در 6 سانت برش زدم . چهارگوش ها رو در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم میچینیم. با قالب دلخواه (من قلب استفاده کردم) طرح وسط برش ها رو خالی میکنیم . * به جای برش زدن میتونیم از قالب های یک شکلی که در 2 یا 3 سایز هستن استفاده کنیم و سایز بزرگتر به جای همین چهارگوش به کار بره و با سایز کوچیکتر طرح داخلی رو خالی کنیم.
در قسمت خالی یک قاشق سرخالی (که اینم باز بستگی به اندازه قالب داره) آب نبات خرد شده میریزیم .فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود .به مدت 17-15 دقیقه در طبقه وسط فر بپزد تا لبه شیرینی ها طلایی شود . سینی را از فرخارج میکنیم و دقایقی بعد شیرینی ها را با احتیاط روی توری منتقل میکنیم تا خنک شوند .

نکات :
مواد برای 15 عدد شیرینی است . همه مواد در دمای محیط باشند.آب نبات ها با رنگ و طعم دلخواه .

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم


پاسخ
 سپاس شده توسط bieber fan
آگهی
#2
به منچه اصلا چرامن اومدم تواین پست؟؟؟Exclamation
خخخخخخخخBig Grin
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه کیک ماربل با وانیل و شکلات
  طرز تهیه کیک هلو با شکلات سفید
  طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات
  طرز تهیه شکلات تخته ای مغزدار
  آموزش تهیه دسر موس شکلات
  طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین
  طرز تهیه کیک شکلات سفید
  "نوتلا" خورهای حرفه ای بخوانند/ شکلات صبحانه مغذی و خوشمزه به سبک خانگی!
  شیرینی پرتقال و شکلات .

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان