امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(12-02-2014، 20:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود Rolleyes

درود!

HeartHeartHeartHeart تبریک بخاطر مدیریت داشی HeartHeartHeartHeart
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
فـآطمه منـو دیده از من بدش اومـده |: شـرط میبنـدم -__- !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 161
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
(12-02-2014، 20:12)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 20:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود Rolleyes

نگــــــــــــــــو !!

مدیـــر شـــدیع ؟؟ |:

ارع Shy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
محمد همین آواتـارت خیلی خوبه ^_^ به تیریپت هم میاد |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 161
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
(12-02-2014، 20:12)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود Rolleyes

درود!

ممنون داداش
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(12-02-2014، 20:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 20:09)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر موقع گفتم خاک انداز خودتو وسط بنداز

خیلی وقت بود اسم خاک انداز رو آورده بودن |: در ضمن بحثی بود که من از اولش توش دخالت داشتم مشکل تو چیه این وسط!؟ /:

پوفففف /:

حیف که میخوام نویسنده بشم :|

سلـآم احمـد !! |:

دیگه کم مونده سپور محله هم بیاد نویسنده بشه:|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، xx_sina_xx
(12-02-2014، 20:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 20:12)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود Rolleyes

درود!

ممنون داداش

ممد یآدم باشه یه چیزی تو پ خ بهت بگم ! Confused
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 161
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-02-2014، 20:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ممد ! Tongue

نع دورش سفیده جلوش بلنده ! آلمآنی دیگه ! فقط بآ تغییرات ! Big Grin

سلام احمدBig Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-02-2014، 20:15)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 20:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 20:09)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وقت بود اسم خاک انداز رو آورده بودن |: در ضمن بحثی بود که من از اولش توش دخالت داشتم مشکل تو چیه این وسط!؟ /:

پوفففف /:

سلـآم احمـد !! |:

|: بی ادب !! تو خوبی !! :|

ایش !! |: تف !! تف که تولدتو تبریک گفتم تو اون حالم |: نمک نشناس |: !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(12-02-2014، 20:15)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفففف /:

سلـآم احمـد !! |:

برعکس حق آیسآن بود بشه !
مثلا این فآطی کشکی نویسنده شد ! ( شوخی ! ) خخخخخخخخخخخخ Big Grin

(12-02-2014، 20:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2014، 20:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ممد ! Tongue

نع دورش سفیده جلوش بلنده ! آلمآنی دیگه ! فقط بآ تغییرات ! Big Grin

سلام احمدBig Grin

خوبی داداش ! ؟ Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 161
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان