07-02-2014، 17:11
سلام.ایندفعه میخوام طرزتهیه کاپ کیک زنجبیلیروبهتون یادبدم درپایانم لطفاسپاس فراموش نشه.
موادلازم برای6نفر:
کره=یک سوم پیمانه
شکر(نرم ودانه ریز)=دوسوم پیمانه.
تخم مرغ=1عدد
عسل=3قاشق سوپخوری.
شیر=یک دوم پیمانه.
آردگندم(الک شده)=یک ویک دوم پیمانه.
دارچین(پودرشده)=یه قاشق سوپخوری.
زنجبیل(پودرشده)=1قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر=1قاشق سوپخوری
روش تهیه:فررااز15دقیقه قبل روی حرارت180درجه سانتیگرادتنظیم وگرم کنید.
2-درظرفی کره وشکرراباهمزن برقی هم بزنیدتاکرم رنگ ولطیف شودسپس تخم مرغهارادرظرفی باهمزن دستی مخلوط کنید.سپس همراه باعسل به مخلوط کره اضافه کنیدوباهمزن برقی هم بزنیدسپس شیررابه تدریج اضافه کنیدومجدداباهمزن برقی هم بزنیدتاکرم یکدستی حاصل شود.
3-درظرفی دیگرآردگندم-دارچین-زنجبیل وبیکینگ پودرراالک وسپس بایکدیگرمخلوط کنید
4-مخلوط آردرابه تدریج به کرم اضافه کنیدوبالیسک هم بزنیدتایکدست شود.
5-داخل قاب کاپ کیک راکاغذمخصوص کاپ کیک بیندازیدسپس ازمخلوط بالادرون قیف ریخته وداخل قالببریزیدوبه مدت20تا25دقیقه درفرگرم شده قراردهیدتابپزد.
موادلازم برای6نفر:
کره=یک سوم پیمانه
شکر(نرم ودانه ریز)=دوسوم پیمانه.
تخم مرغ=1عدد
عسل=3قاشق سوپخوری.
شیر=یک دوم پیمانه.
آردگندم(الک شده)=یک ویک دوم پیمانه.
دارچین(پودرشده)=یه قاشق سوپخوری.
زنجبیل(پودرشده)=1قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر=1قاشق سوپخوری
روش تهیه:فررااز15دقیقه قبل روی حرارت180درجه سانتیگرادتنظیم وگرم کنید.
2-درظرفی کره وشکرراباهمزن برقی هم بزنیدتاکرم رنگ ولطیف شودسپس تخم مرغهارادرظرفی باهمزن دستی مخلوط کنید.سپس همراه باعسل به مخلوط کره اضافه کنیدوباهمزن برقی هم بزنیدسپس شیررابه تدریج اضافه کنیدومجدداباهمزن برقی هم بزنیدتاکرم یکدستی حاصل شود.
3-درظرفی دیگرآردگندم-دارچین-زنجبیل وبیکینگ پودرراالک وسپس بایکدیگرمخلوط کنید
4-مخلوط آردرابه تدریج به کرم اضافه کنیدوبالیسک هم بزنیدتایکدست شود.
5-داخل قاب کاپ کیک راکاغذمخصوص کاپ کیک بیندازیدسپس ازمخلوط بالادرون قیف ریخته وداخل قالببریزیدوبه مدت20تا25دقیقه درفرگرم شده قراردهیدتابپزد.