امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

وستان ماشالا همــه نطق فرانسشون باز شده...!!

باریکـ الله..!|:

ســآرا چرا فکـ میکنــی من با پـآرتــی بازی مدیر شدمـ..؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(11-02-2014، 20:22)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی!Sleepy

گیه؟توهم ب هعی گفتن افتادی !! :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 20:22)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرانسه بلد نیستی اینقد بقیه رو به جون هم ننداز! Big Grin
همه جا که r رو ق تلفظ نمیکنن! :|

|: من همیشه از خودم ق اضافه میکردم میگفتم بنژوق |: !!

برا مسخره بازی |:

با چندتا زبون سلـام میکردم |:

اینم . .!! اینطوری سلـآم میکنه |:

میخواست تنوع بده به بنژو میگه بنجق |: !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 89
 سپاس شده توسط Magical Girl
(11-02-2014، 20:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باریکـ الله..!|:

یا خدا 0___0
اغا بیخیال شین،من ی چی گفتم حالا .. 0___0
همه چرا ب خودشون گرفتن؟! ،__،
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
هع خیلی جالبه باید چهار بار سلام بدی بهت ج بدن

هه.

تف
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 20:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 20:22)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی!Sleepy

Undecidedچیکار کنم خب؟!:|
|BACK AGAIN|
(11-02-2014، 20:26)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع خیلی جالبه باید چهار بار سلام بدی بهت ج بدن

هه.

تف

سلـآم |: خودتـو درگیـر نکن !! :| اینـآ همیشه ب جـآ سلـآم سپـآس میـدن !! /:

سلـام (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 89
(11-02-2014، 20:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 20:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باریکـ الله..!|:

یا خدا 0___0
اغا بیخیال شین،من ی چی گفتم حالا .. 0___0
همه چرا ب خودشون گرفتن؟! ،__،

آخـه شما وفرزامـ یه بار سره این قضیه با من بحث داشتین...اینجا میفهمـــی که کیا با پارتی مدیر شدن!!من به جرئت میتونــم بگــم 700 تا از ارسالامـ تاپیکـه نه نظر دادنــی...!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=57822&page=285

(11-02-2014، 20:27)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 20:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی!Sleepy

Undecidedچیکار کنم خب؟!:|

بیاید در موردِ اتّحـآد و همبستگـــی در روز شکست استکبـار جهانــی بحث کنیـــم!kaffe2
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
هَپـولی هـاپـولـی مـن بـرم شـآم بَخـولـی |: !!

فعلـن دوستـان ! |:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
یادم نمیاد من و فرزام در این باره چیزی گفته باشیم .. :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان