امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(11-02-2014، 19:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:47)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:43)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردید از وقتی نویسنده شده چقد شنگول شده ! Big Grin

مگه منگول بودم؟ :ag54:
p336
ادامه فیلم هندی بده دیگه ... :ag54:

فیلم بآزی بلد نیستم ! Big Grin

من قهرم بات بابای بد! aah
دلمو شکوندی برو حالش و ببر
با مامانم نساخی نرو حاللش و نبر!
من مامانم رو می خوام! cry2

مآمآنت زن خوبی نبود پسرم !
هیچ وقت زن نگیر ! Big Grin

باوشه p336
ولی تو هم بد بودی! :29dz:
به خاطر یه گله بچه ( 16 یا 17 تا بچه ایم فک کنم ) طلاق نمی گرفتی  :ag54:
بچجه طلاقی بی چاره میشه :hlp:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
من رفتم !
داداشم هست دیگه ! Big Grin
خدآفس همگی ! (:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 84
 سپاس شده توسط sjmmc ، 30Ḱᗩᔕ
(11-02-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسانی^___^

رژی (: !! خـوبی عزیزم!؟ ^_^

(11-02-2014، 19:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـافشنت کـو !؟ |:

کافشنمو تو مدلسه جا گذاشتممم .. coldcry girl

): الهـی بـرات نمیـرم ):

بیـآ بغلـم کـه گـرم بشـی >----*^_^*----<

آیسان *^_____^*
خیلی خری فرندکم ! با این حال دوست دارم ! *^#___^*

سـارا ^_^ !!

میـدونم کـه خـرم! منـم دوست دارم ! *^__^* !!

چـرا !؟ |:

من خرم،در نتیجه دوستامم خر میشن .. :|||| ^__^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 19:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:51)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی افتخار میدی برم تو لیست فریند هات منم می برمت ... :4chs:

رفتی پسرم ! Angel

ممد پشتم بودی یآ زیرآبُ میزدی ! ؟ Big Grin

هم چنین ^ ـ ^ :bighug:
Goodbye Flashkhor...
(11-02-2014، 19:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم !
داداشم هست دیگه ! Big Grin
خدآفس همگی ! (:
کدوم گوری میری؟ میخوام با یکی زر بزنم وایسا! :|
 سپاس شده توسط Magical Girl
(11-02-2014، 19:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل انجمن صورتــی شد جــز این آیسانـ.....!!

آیسانـ راستشو بگـو چه هیزمـه تری به اینجا فروختـــی؟!(:

دِ لـامصبـا من . . !!

وللش . .!!

نشدم که نشدم به درک !! اصـن بـرام مهم نی !!

نمیخوام دربارش هم حـرفی بـزنم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 84
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(11-02-2014، 19:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:51)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خـــــــــدا!Angel

sepehr?
شمــآ؟!
|BACK AGAIN|
آه پدر نرو! cryingcrying
Big Grin
منظورم اینه راه باز جاده دراز Tongue
شوخی کردم ... TongueBig Grin
Goodbye Flashkhor...
(11-02-2014، 19:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:51)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی افتخار میدی برم تو لیست فریند هات منم می برمت ... :4chs:

رفتی پسرم ! Angel

ممد پشتم بودی یآ زیرآبُ میزدی ! ؟ Big Grin

دادا من که همیشه پشتتم ولی اصلا این چن روز وقت نکردم بیام انجمن تازه دیدم نویسنده شدی=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
(11-02-2014، 19:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسانی^___^

رژی (: !! خـوبی عزیزم!؟ ^_^

(11-02-2014، 19:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کافشنمو تو مدلسه جا گذاشتممم .. coldcry girl

): الهـی بـرات نمیـرم ):

بیـآ بغلـم کـه گـرم بشـی >----*^_^*----<

آیسان *^_____^*
خیلی خری فرندکم ! با این حال دوست دارم ! *^#___^*

سـارا ^_^ !!

میـدونم کـه خـرم! منـم دوست دارم ! *^__^* !!

چـرا !؟ |:

من خرم،در نتیجه دوستامم خر میشن .. :|||| ^__^

^_^ وییی !! مـن خـرم مـن خـرم c24 ♫♪
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 84

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان