02-07-2012، 17:30
"دوستــت دارم" را ؛
بــــرای هر دویمـان فرستـــادی ...!
خیانــت میکــردی یـا عدالــــــت ............؟!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||
02-07-2012، 17:30
"دوستــت دارم" را ؛ بــــرای هر دویمـان فرستـــادی ...! خیانــت میکــردی یـا عدالــــــت ............؟!
02-07-2012، 17:35
من با عشق آشنا شدم و چه کسی این چنین
آشنا شده است؟ هنگامی دستم را دراز کردم که دستی نبود هنگامی لب به زمزمه گشودم که مخاطبی نداشتم و هنگامی تشنه آتش شدم که در برابرم دریا بود و دریا..... تمـــوم نیمکـــت های پـــارک ؛
دو نفره انــــــد ...! بـی خیـــــــال ؛ مــن که رو چمــن میشینـــــــم .........!
02-07-2012، 17:39
آدم ها زود پشيمان ميشوند... !
گاهي از گفته هايشان، گاهي از نگفته هايشان... گاهي از گفتن نگفتني هايشان و گاهــــــــــــــــي هم از نگفتن گفتني هايشـــــــان...
02-07-2012، 17:40
وقتی عاشقش بودم او دوستم نداشت
و زمانی که عاشقم شد برایم بی ارزش شده بود حالا می فهمم که چرا اول قصه ها می نویسند: یکی بود و یکی نبود
02-07-2012، 17:46
با زمستان ميانه ي خوبي دارم ، سرديش عجيب مرا ياد تو مي اندازد !
02-07-2012، 17:47
به خدای عاشقان سوگند که اگر بدانم دوستم نداری
گریه نمی کنم... بلکه آرزو می کنم کسی را دوست بداری که دوستت نداشته باشد...
02-07-2012، 17:54
هميشه با بدست آوردن اون كسي كه دوستش داري نمي توني صاحبش بشي ، گاهي وقتا لازم هست كه ازش بگذري تا بتوني صاحبش بشي ، همه ما با اراده به دنيا مي آييم با حيرت زندگي ميكنيم و با حسرت ميميريم اين است مفهوم زندگي كردن ، پس هرگز به خاطر غمهايت گريه مكن و مگذار اين زمين پست شنونده آواي غمگين دلت باشدافسوس...آن زمان كه بايد دوست بداريم كوتاهي ميكنيم آن زمان كه دوستمان دارند لجبازي ميكنيم و بعد...براي آنچه از دست رفته آه مي كشيم
02-07-2012، 17:59
دِلــهُــره هــایَــت را بــه بــاد بــده
ایـنــجــا دلــیــســت کــه بَــرای آرامِــشَــت دســتــی بــه آسِـمـان دارد
02-07-2012، 18:55
کاش می دانستی که قلبم یک آرزو داشت و تنها آرزویش تو بودی...
کاش می دانستی قلبه مجنونم یک معشوق دارد و تنها لیلای آن تو بودی..... کاش می دانستی که قلبم تنها یک احساس دارد و آن احساس پاک تنها برای تو هست.... و ای کاش می دانستی که قلب عاشقم تنها یکی را دوست می داشت و آن تو بودی...... تویی و آن قلب مهربانت و یک دنیا احساس پاک در وجودت..... منی که مدت ها به انتظار تو در جاده های انتظار نشسته بودم منی که مدت ها بود از خدای خویش آرزوی تو را داشتم و منی که لحظه ها و ثانیه ها به یاد تو و به انتظار تو می نشستم چگونه بگویم که دوستت داشتم؟؟؟؟ | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |