امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

من بیشتر از همتون شرایط داشتم فقط اسپم میدادم ... Sleepy دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 323
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط 30Ḱᗩᔕ
آگهی
(11-02-2014، 12:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 12:36)☻امیرحسین☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 12:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای تبلیغ چقد باید اخطار داد اقا ایمان؟

چطور میشه کاربر رو محروم کرد؟

بلد نیستی محروم کنی یا ابرررفرررض×

حالت خوبه عمو جون؟Big Grin

روز اول سخته دیگهBig GrinBig Grin:cool:

ممد مگه جآی دیگه مدیر نبودی تآ حآلآ ! ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، xx_sina_xx
(11-02-2014، 12:40)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 12:38)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 12:36)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یدونه هم دختر خوشگل نبود
همه سیبیل و ابرو و چادر
چار تا خوشگلم بود با هم بودن نمیشد حرکتی زد
من یه FA ام دیگه چ میشه کرد Big Grin

ولی اتفاقا امروز کلی دختر خوشگل اومده بودن آدم هنگ میکرد بره جلو به ی شماره بدهTongueBig GrinBig GrinWink

کوفتت شه من ک چیزی ندیدم
کله پاچه هم تموم شده بدد Undecided

خخخخخخخخخخخخ
آخه من تهرونی نیستم سسندجیم واس همین
ولی خداییش چه قدر ساپورتی اومده بود عصاب ادم رو بهم می زدن بعضیاشون یه تیپی زده بودن که حتی تو آمریکام نمیزننAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
حق آیسان نبود واقعا. اونم باید نویسنده میکردن BlushBlush
(11-02-2014، 12:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد تبریک داداشBig Grin
ــــــــــــــــــــــــــــــــ

این رونالدو و امیر حسین مدیر بشن وای بداد کاربرا !!!!!!!!!!!!!

آره من هر جا مدیرم ( در واقع من هر جا ثبت نام کردم مدیرم ) همه از دستم بیزارند!
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
مرسی ممد و ایمآن ! (:
 سپاس شده توسط Wanton
فاطی هم نویسنده شد 0.0
اوه اوه مهراوه0.0
ســ....
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Wanton ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، HeDyE~×~
(11-02-2014، 12:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 12:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 12:36)☻امیرحسین☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 12:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای تبلیغ چقد باید اخطار داد اقا ایمان؟

چطور میشه کاربر رو محروم کرد؟

بلد نیستی محروم کنی یا ابرررفرررض×

حالت خوبه عمو جون؟Big Grin

روز اول سخته دیگهBig GrinBig Grin:cool:

ممد مگه جآی دیگه مدیر نبودی تآ حآلآ ! ؟ Big Grin

نع Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(11-02-2014، 12:43)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ....

سلام ؛ مبارک :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان