امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(11-02-2014، 10:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـع !!

اونـایی کـه نـویسنـده شُـدن !!

بهتـون تبـریک میگـم !!

خوش بـآشین ):

خدافس

تو نشدی!! ):  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 307
من فکر می کردم تو هم میشی ... |: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، xx_sina_xx
آگهی
(11-02-2014، 11:01)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 10:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـع !!

بهتـون تبـریک میگـم !!

خوش بـآشین ):

خدافس

تو نشدی!! ):  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فکر می کردم تو هم میشی ... |: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عر عر T_T آرع جون . .استغفرالله |: !

بهتـره نویسنده ها بـآ مـن حــرف نـزنن |: اون جـدیدا !! |:

هـوممم T_T

میـدونی که بـرام مهم نی U_U !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 307
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
هی(:
خر کیف کردم..Big Grin
ایول!
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، 30Ḱᗩᔕ
(11-02-2014، 10:46)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 10:41)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حسام
سلام رهــآ (:
سلام امیر
آخه بیشتر دوستام نویسنده شدن منم خوشحالم ^__^
هورااااااا
مهتــاب (:

امیر منظورت من بود؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوره (:
 سپاس شده توسط 30Ḱᗩᔕ
واقعا آیسانم باید میشد آیسان تو هم میشی ناراخت نباش
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mιѕѕ UηυѕυαL

هـع !!

بهتـون تبـریک میگـم !!

خوش بـآشین ):

خدافس

نویسندگی خوبه!؟ /:

من الان عقده شده سره دلم |: !!

T_T لـآمصبا .. بـابـا صابر من که با تو پدرکشتگی نـدارم کـه /: !!! |:

ایـش |: اصـن !! . . . وللش :| |: کـاربـر عـادی زنـدگی عـآدی |: !! والـآ -__- هوممم |:

دلـم نمیـاد بـرم |: میخوام ببینم چجوری شُـدین :| سلـآم

اتفاقا منم تعجب کردم که چرا تو نشدی ؟!
وا .. ای صابر با تو مشکلی دارع !؟ :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
Star 
(11-02-2014، 11:01)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـع !!

بهتـون تبـریک میگـم !!

خوش بـآشین ):

خدافس

HeartHeartHeart سلام. داداشی تبریک نویسنده شدیHeartHeartHeart
 سپاس شده توسط 30Ḱᗩᔕ
(11-02-2014، 11:05)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا آیسانم باید میشد آیسان تو هم میشی ناراخت نباش

|: . . . !!

میخوام صد سال نشـم !! والـآ !

من میـرم راحت باشین فعلـا
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 307
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، xx_sina_xx
(11-02-2014، 11:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی(:
خر کیف کردم..Big Grin
ایول!

معلومه!!
پسره منم نویسنده شده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 84 مهمان