امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 19:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:28)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوووم!
باوشع!
راستی این امضات هری و لویسه؟؟؟؟؟
موضوش چیه؟؟
یه توضیحی دربارش بده من نفهمیدم چیه!!!

اوهــوم لـری ازش چیزی میدونی؟؟؟
نـــوپ!!!توضیح بده!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
کیوی با پوست تـآحـآلـا خـوردین!؟ /:

من دارم برای اولیـن بـار امتحـان کـردم -__- لبـم بـه خـآرش افتـاد |: شُمـا هـا هم نخـوریـد -__- !

(10-02-2014، 19:30)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:19)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:11)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد دوباره يكار نكن دعوا شه هاDodgy

برو با بزرگترت بیا ببینم حرف حسابت چیه عمو جون Dodgy

عمو جون خوابه بلند شه بد ميشهDodgy

ممد يكار نكن اينجا بزنم كفو خون قاطي كنيا Dodgy
ميدوني اعصابم خط خطيه.
بعدا به تو چه؟
خود ايسان ميدونه.Dodgy
به تو هيچ ربطي ندارهUndecided

اوضاع خراب شدDodgy
نع بابا ؟ بزار تا حالا کسایی رو که زدی کفو خون قاطی کردن خوب بشن بعد بیا عمو جونDodgy
نع اعصاب من خط خطی نیست Undecided
تربچه / خب از بعضیا خبر دارم Dodgy
ارع میخوای ندونه تعارف نکن ؟؟ Dodgy
ارع به تو خیلی ربط دارهUndecided
برا يه لحظه ك* شعر نگو بزار خوش باشيمShy
چون ايسان گفتا كاريت نداريم

|: احسان؟!

اصن من میرم . . بزارید من برم گورمو گم کنم بعد شماها دعوا کنید !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 250
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، τοxικ
(10-02-2014، 19:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم برای اولیـن بـار امتحـان کـردم -__- لبـم بـه خـآرش افتـاد |: شُمـا هـا هم نخـوریـد -__- !

خخخخ

خدا شفات بده تا يه هفته كارت فقط خاروندنه...

منم يه دفعه خورد دهنم سرويس شد...

محمد اقا بزرگان اينجان گفتن چيزي نگم خدافسShy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 19:31)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــوپ!!!توضیح بده!!!

این بـرای کیـانـا جـونم ^_^ ==> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/785/5689/original.jpg
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 250
 سپاس شده توسط τοxικ
درود...!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow ، ~KiAηA~
(10-02-2014، 19:33)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ

|: زبونمم میخـآره |: !!

بـرو /: خـدافس !! (:
 سپاس شده توسط τοxικ
ساكت شدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
[quote pid=1543774 dateline=1392050009]

منم خوردم!!!برا هفت جدم بسه!!!تمام ته حلقم خارش میکرد،نمیشد خاروند!!!

[/quote]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 19:35)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساكت شدم...

آفـرین ^_^
 سپاس شده توسط τοxικ
(10-02-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:33)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ

|: زبونمم میخـآره |: !!

بـرو /: خـدافس !! (:
برم خوش حال ميشي؟Smile
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان