امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 16:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:01)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:58)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهـ بَعضیـــــا بایَد گُفتـ:

تُو چِـرا هــــار شُدی عَزیزمـ؟؟

اِشتبـــ نَکُن خوبـــــ

تُو کِه سـَــگ نَبودی

گـــــاوبودی عزیزمـ

حالا هی بگو :

ما

مــا

مــــــا

_______
اگه کسی خواست برای امضا بر دارع ^_^
بعضیا فک میکنن خیلی بارشونه
ما هم ب عنوان یه خر زحمتکش قبولشون داریم
ب بعضيا باس گف:
زياد با خودت حال نکن
.

.
.
.
.
حامله ميشى بدبخت ...
یه سریا هم هستن ک نباید باشن

ممنون میشیم اگه خودشون همکاری کنن
بعضــی از آدمــآ انقد گوهـלּ که مـלּ از طرف اونا از شما عذر میخوام♦
عذر خواهیت قبوله :|

به بعضیا باید گفت :

عزیزم ، من کارگردان همون فیلمیم که تو داری واسم بازی میکنی … !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ ، † αƖιєη †
آگهی
(10-02-2014، 16:04)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:02)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم. ..حصلتونو ندارم -__-
خدافظ ©_©

ارمین چتع توعDodgy

هیچی دلم گرفته
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
خداحـــــــــــــــافظتون من بـــــــــــرم ایسان راحتره -_________-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MONA-GH ، இFATEMEHஇ ، Wєιяɗ
(10-02-2014، 16:04)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:03)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستون دارم ^.^

حتــی منــو ؟؟
|:

شما بخواتر
خاص بودژمهربون بود
زبا بود خوجل بودن
روس سر همه قرار داري -_______^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 205
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Wєιяɗ ، இFATEMEHஇ
ای خــــــــدا
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(10-02-2014، 16:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:01)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:58)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا فک میکنن خیلی بارشونه
ما هم ب عنوان یه خر زحمتکش قبولشون داریم
ب بعضيا باس گف:
زياد با خودت حال نکن
.

.
.
.
.
حامله ميشى بدبخت ...
یه سریا هم هستن ک نباید باشن

ممنون میشیم اگه خودشون همکاری کنن
بعضــی از آدمــآ انقد گوهـלּ که مـלּ از طرف اونا از شما عذر میخوام♦
عذر خواهیت قبوله :|

به بعضیا باید گفت :

عزیزم ، من کارگردان همون فیلمیم که تو داری واسم بازی میکنی … !!

این الان مثلا دواعه؟
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(10-02-2014، 16:03)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستون دارم ^.^
I ♥ u mona {:
 سپاس شده توسط MONA-GH
واییییییییییی
همتون که شدین مثل بچه های دو سالع
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
بچه ها -______________-
براي گردش از طرف مدرسه بردنمون قبرستون ديدار شهدا-__________-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 205
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Wєιяɗ ، இFATEMEHஇ
(10-02-2014، 16:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 16:04)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستون دارم ^.^

حتــی منــو ؟؟
|:

شما بخواتر
خاص بودژمهربون بود
زبا بود خوجل بودن
روس سر همه قرار داري -_______^

پس من چی؟
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان