امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 15:38)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:32)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی روزگار.......

نیایش چتع عشخی o_O

هعیــــ
هر چی بلا سر من بدبخت میاد ^_-
اش نخورده و دهن سوخته
حکایت منع

چراعO_o

چون چ به را وصله
حال توضیح دادن ندارم
آگهی
(10-02-2014، 15:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اومد گفت شماره بدم که بیام خاطتگاریت!؟ |: به پام نشست |: گفت هوم!؟

چند تا چمن هم چیده بود -__- !!

غزل جیغ زد |: کتایون جیغ زد |: ولی من فقط داشتم نیگا میکردم |:

فاطییییی هیعیهیهیهیهی -__-

واااع!

خخخخ ! چـه رمـانـتـیک و بـامـزه(=

مـنـم هـوس کـردم!|:

آیـسـان ایـن پسـره فک کنم یکم به شیرین عقلی میزنه مـگـه چـنـد سالشه خواستـگـاریع|=

|: فاطمه داشت قلبم میومد تو دهنم |: !!

همه داشتن بهم میزدن |: غزل که گفت ایسان خانوم ما خجالت میکشه حرف بزنه برگشتم گفتم ببند اون گاله رو |: کلاغ گفت ای جونم همین حرف زدنات دلمو برد دیگه |: دیگه تصمیم گرفتم حرف نزنم و لال بمونم ||: !!

/: خیلی شیر عقله /: تا دیروز با دوستش داشت مسخره میکرد حالا . !! |:

این همونیه که باهاش مسابقه گذاشته بودم ||:

آیـسـان فـک کـنـم از اون لـاشی هـا بـاشه هاااا!

از چـرب زبـونـیـش مشخصه

|: چمیدونم !! /:

(10-02-2014، 15:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اومد گفت شماره بدم که بیام خاطتگاریت!؟ |: به پام نشست |: گفت هوم!؟

چند تا چمن هم چیده بود -__- !!

غزل جیغ زد |: کتایون جیغ زد |: ولی من فقط داشتم نیگا میکردم |:

فاطییییی هیعیهیهیهیهی -__-

واااع!

خخخخ ! چـه رمـانـتـیک و بـامـزه(=

مـنـم هـوس کـردم!|:

آیـسـان ایـن پسـره فک کنم یکم به شیرین عقلی میزنه مـگـه چـنـد سالشه خواستـگـاریع|=

|: فاطمه داشت قلبم میومد تو دهنم |: !!

همه داشتن بهم میزدن |: غزل که گفت ایسان خانوم ما خجالت میکشه حرف بزنه برگشتم گفتم ببند اون گاله رو |: کلاغ گفت ای جونم همین حرف زدنات دلمو برد دیگه |: دیگه تصمیم گرفتم حرف نزنم و لال بمونم ||: !!

/: خیلی شیر عقله /: تا دیروز با دوستش داشت مسخره میکرد حالا . !! |:

این همونیه که باهاش مسابقه گذاشته بودم ||:
خخخ (:
گفتی مسابقه یادت یه چیزی افتادم (:
یه روز من رفتم پارک/باغ با دوستام اون روز یه تیم با استقلال مسابقه داشت (:
اونجا همـــــــــــــــه میدونستن من s sام یه پسره اومد گفت بیا یه شرط بزاریم اگه استقلال برنده شد من به تو یه بوس میدم اگه فلان تیم برنده شد تو به من |:
من به طرز فجیحی وحشت کردم که تصمیم گرفتم دیگه فوتبال رو بزارم کنار |:
|: خاک به سرم !! :|

یه بار من با پسره مسابقه گذاشتم خو .. نچ نچ نمیدونی که همراه با دماغ با آسفالت زمین یکی شد |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 197
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(10-02-2014، 15:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:38)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:32)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی روزگار.......

نیایش چتع عشخی o_O

هعیــــ
اش نخورده و دهن سوخته
حکایت منع

چراعO_o

چون چ به را وصله
حال توضیح دادن ندارم

کثـــــــــــــــــــافط>________<
(10-02-2014، 15:39)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام امیدوارم جواب بدیدDodgy
سَلـــــــــــــــــــــــــــــــآم -___________^
سیلام غزلی خوبی؟
راستی من پیتزا میخوامBig Grin
(10-02-2014، 15:41)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش چتع عشخی o_O

هعیــــ
اش نخورده و دهن سوخته
حکایت منع

چراعO_o

چون چ به را وصله
حال توضیح دادن ندارم

نه تا کِش بیایـــــ
(10-02-2014، 15:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:37)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:}

سلامHeartHeart

مرسی که ج دادی

آیسان باهات قهرم!
خوبی؟:}
سلام نیایش^________-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(10-02-2014، 15:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:37)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:}

سلامHeartHeart

مرسی که ج دادی

آیسان باهات قهرم!

چراع؟! O_O تازه میخواستم سلـآم کنم -__-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 197
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(10-02-2014، 15:43)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:41)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیــــ
اش نخورده و دهن سوخته
حکایت منع

چراعO_o

چون چ به را وصله
حال توضیح دادن ندارم

نه تا کِش بیایـــــ

هاعO_O
ایس پـــــــــــــک منم قــــــــــــــــــرم -ـــــــــــ-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
عـروسـی تـو راهـه!!

آیـسـان و کـلـاغ!

کـلـاغ و آیـسـان!|:

(=

تبـریـک مـیـگـم(:

مـنـم سـاق دوش عروس و شـاهـد عـقـد و خـواهر عـروس و شوهر سـابـقـشم^_^

!!!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Adl!g+ ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wєιяɗ
هــــوی |:
ســـلآم مجــدد |:
|:
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Brooklyn Baby ، Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان