امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

من نیز برم:|
ایسان خوبه که (: !!
خخ!!!
من برم انجمن دور دور فلن!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(10-02-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

S: جلـو همـه دوستـام ازم خـآستگـآری کـردم |: !!

ویییییییی ~___~

من میـرم S:

خُـدافس هیمممم S: U__U !!
خودت از خودت؟ |:
||||||||||||||||||||||||:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 15:02)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:47)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:46)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــعی ^_^
یادتش بخیر بچه که بودم یه جا زندگی میکردم که تا 3 تا کوچه پایین تر همش پسر بود |:
اصلا دختر تو اون محله نبود |:
من با پسرا بازی میکردم |:
همه هم منو میشناختن (:
بچگی چه دوران خوبیع (((:

من کوچیک که بودم 7 تا پسر عمه و عمو داشتم :|
خودم بینشون نخود بودم :|
واسه همین کارام مث پسراست (:
آرع آرع ((:
منم فحش هایی که میدم مالع پسراس |:

(10-02-2014، 14:50)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگروووووو ^_^

عشقوووو ^__-
شیکرووووو -_^

فحش که نع .. رفتار .. مثلا از در خونمون میزنم بآلا :| !!

گلوووووووو (:
اوع |:

فدا مدا ((:

(10-02-2014، 14:56)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:52)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:48)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی^__-

بیشعورکوریDodgy

من؟؟:|
0__0؟؟!!
چی شده مگهــ ؟

رکی :|^__^

نسخه درسته^__^الکی نزنید توروقران!اصن 200صفه ام نشده!
عنتـــــــــرسلام کردم ج ندادیعDodgy

رکــــــــــی دیگه روم نمیشه بشینم اخه میشینم هوارمیکنمBig GrinBig GrinBig Grin

(10-02-2014، 14:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:52)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:48)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی^__-

بیشعورکوریDodgy
آشغار |:
من که دارم باهات میحرفم >_<

توکه عشخولیمی بوووووووووووووسHeartHeartHeartHeart
میسی میسی (((((((((((:
فدا مدات (((:
^________^

شیکرطلااااا Heart

عشخولکم((((:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
سلام.............
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 192

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔
(10-02-2014، 15:08)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکـــــــــــــــــــــی امروزدبیرعربیمون خیلی باهاش راحتیم عکس پسرشونشون داد منم ازروی عادت گفتم اووووووووووف فدامداش چه جیگری |:

بچه ها>____<

معلممون گفت اون22 سالشع!!!o_____O

باخونسردی کامل یه نمره منفی دادبهم \:
باز ماله تو که خوبع |:
دبیر ادبیاتمون اومد از در تو کلاس گفت بچه ها پسرمو اووردم |:
منم گفتم ای جووووووون بخورمشTongue
بعد گفت رکسانا اون بچه نیس 17 سالشه اوردم سیستم( کامپیوتر) کلاسمون که خراب شدع رو درس کنع |:
من ر****دم به خودم |:
(10-02-2014، 15:09)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:08)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام !! |: گنـد زدم -__- هوممم

خُـدافس .. !!
سلام آیســـآن ^_^
کوجاع؟ (:

(10-02-2014، 14:59)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن برم لآ لآ ..

مخشید ، فاطی بصبریدا .. بدون من نرید راهپیمایی .. خف ؟؟

دیگه دارم از حال میرم واهی !
رُکی (:
فاطی (:
مخشید (:
آیسان
بخیه که نمیشناسم .. خدافس :| !!
ظهر بخیر |:
بآبآی ((((((((((((:

(10-02-2014، 14:59)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـع هـاع یکـی از بچـع هــای کـلاسمون شـایع کردع مـنو یکـی اَز دوسـام love دآریـم :| !!

مـنو دوسـتم میخـوایم اِنـقـام بگـیریم .. اون سـابقـع دزدی دآرع .. روی دیوآر مـدرسـمون نـوِشـتع vesal and amirali love 0.0 !!

یـع نــَفـر دیگـَم هـَس خـَبـر چـین 0.0 ایـن مدرَکـارو میخـوایم بـع خـانوممون نـِشـون بـدیم وَلـی دوسـَم میگـع شـآید از چـشمون بیوفـته توروخـداع یه کـاری بگـین 0.0
تا حد مرگ بزنش |:
بعد بهش بگو اگه به کسی بگی زدمت دفعه بعد بیشتر میزنمت >_<
خوبع؟ (:
خـیلیع پـروع -_-
سابقـع دزدی دآرع یکی ..
الکـیم زر اضافی میزنـه
اعع |:
تـاحـالـاع 2 بـار اَز کـلـاس اِخـرآج شـُدع .. 0.o
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(10-02-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

S: جلـو همـه دوستـام ازم خـآستگـآری کـردم |: !!

ویییییییی ~___~

من میـرم S:

خُـدافس هیمممم S: U__U !!

هاع!!! O_o
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آیــســان0__0

کــیــه یـارو

بـگـو دیگـه!!!

جـلـوی همکلاسی هـای مدرست؟؟؟

یـا تـو نـت؟؟؟ |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 15:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نیز برم:|
ایسان خوبه که (: !!
خخ!!!
من برم انجمن دور دور فلن!
مهی (:
از کنار بروع ^_^
بآبآی -_-
(10-02-2014، 15:12)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:08)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکـــــــــــــــــــــی امروزدبیرعربیمون خیلی باهاش راحتیم عکس پسرشونشون داد منم ازروی عادت گفتم اووووووووووف فدامداش چه جیگری |:

بچه ها>____<

معلممون گفت اون22 سالشع!!!o_____O

باخونسردی کامل یه نمره منفی دادبهم \:
باز ماله تو که خوبع |:
دبیر ادبیاتمون اومد از در تو کلاس گفت بچه ها پسرمو اووردم |:
منم گفتم ای جووووووون بخورمشTongue
بعد گفت رکسانا اون بچه نیس 17 سالشه اوردم سیستم( کامپیوتر) کلاسمون که خراب شدع رو درس کنع |:
من ر****دم به خودم |:

اوه اوه|:

(10-02-2014، 15:12)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.............

عشخی^_^
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 109 مهمان