امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 14:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام !! |: گنـد زدم -__- هوممم

خُـدافس .. !!

نـروع-__-

چـیـکـار کردی؟؟؟

(10-02-2014، 14:59)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن برم لآ لآ ..

مخشید ، فاطی بصبریدا .. بدون من نرید راهپیمایی .. خف ؟؟

دیگه دارم از حال میرم واهی !
رُکی (:
فاطی (:
مخشید (:
آیسان
بخیه که نمیشناسم .. خدافس :| !!

خـرس|:

برو بخواب|:

(10-02-2014، 15:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم دارع از انجمن و کاربراش بهم میخوره کمکم:|

عـجـب-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(10-02-2014، 14:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُـدافس .. !!
سلام آیســـآن ^_^
کوجاع؟ (:

(10-02-2014، 14:59)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن برم لآ لآ ..

رُکی (:
فاطی (:
مخشید (:
آیسان
ظهر بخیر |:
بآبآی ((((((((((((:

(10-02-2014، 14:59)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـع هـاع یکـی از بچـع هــای کـلاسمون شـایع کردع مـنو یکـی اَز دوسـام love دآریـم :| !!

مـنو دوسـتم میخـوایم اِنـقـام بگـیریم .. اون سـابقـع دزدی دآرع .. روی دیوآر مـدرسـمون نـوِشـتع vesal and amirali love 0.0 !!

یـع نــَفـر دیگـَم هـَس خـَبـر چـین 0.0 ایـن مدرَکـارو میخـوایم بـع خـانوممون نـِشـون بـدیم وَلـی دوسـَم میگـع شـآید از چـشمون بیوفـته توروخـداع یه کـاری بگـین 0.0
تا حد مرگ بزنش |:
بعد بهش بگو اگه به کسی بگی زدمت دفعه بعد بیشتر میزنمت >_<
خوبع؟ (:

آیسان چ کردی ؟ -_-

سلام رژیــــــــــــــــــــــــــ(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 15:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُـدافس .. !!
سلام آیســـآن ^_^
کوجاع؟ (:

مــن برم لآ لآ ..

رُکی (:
فاطی (:
مخشید (:
آیسان
ظهر بخیر |:
بآبآی ((((((((((((:

(10-02-2014، 14:59)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـع هـاع یکـی از بچـع هــای کـلاسمون شـایع کردع مـنو یکـی اَز دوسـام love دآریـم :| !!

مـنو دوسـتم میخـوایم اِنـقـام بگـیریم .. اون سـابقـع دزدی دآرع .. روی دیوآر مـدرسـمون نـوِشـتع vesal and amirali love 0.0 !!

یـع نــَفـر دیگـَم هـَس خـَبـر چـین 0.0 ایـن مدرَکـارو میخـوایم بـع خـانوممون نـِشـون بـدیم وَلـی دوسـَم میگـع شـآید از چـشمون بیوفـته توروخـداع یه کـاری بگـین 0.0
تا حد مرگ بزنش |:
خوبع؟ (:
خـیلیع پـروع -_-
سابقـع دزدی دآرع یکی ..
الکـیم زر اضافی میزنـه
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
S: جلـو همـه دوستـام ازم خـآستگـآری کـرد |: !!

ویییییییی ~___~

من میـرم S:

خُـدافس هیمممم S: U__U !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 191
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔
رکـــــــــــــــــــــی امروزدبیرعربیمون خیلی باهاش راحتیم عکس پسرشونشون داد منم ازروی عادت گفتم اووووووووووف فدامداش چه جیگری |:

بچه ها>____<

معلممون گفت اون22 سالشع!!!o_____O

باخونسردی کامل یه نمره منفی دادبهم \:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
سلام درود........
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(10-02-2014، 15:08)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 15:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُـدافس .. !!
سلام آیســـآن ^_^
کوجاع؟ (:

مــن برم لآ لآ ..

رُکی (:
فاطی (:
مخشید (:
آیسان
ظهر بخیر |:
بآبآی ((((((((((((:

تا حد مرگ بزنش |:
خوبع؟ (:
خـیلیع پـروع -_-
سابقـع دزدی دآرع یکی ..
الکـیم زر اضافی میزنـه
اعع |:
(10-02-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

S: جلـو همـه دوستـام ازم خـآستگـآری کـردم |: !!

ویییییییی ~___~

من میـرم S:

لی لی لی|:

آیــســان!!!0.0

کـی؟؟؟؟

زود بـاش!!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(10-02-2014، 15:03)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن برم لآ لآ ..

رُکی (:
فاطی (:
مخشید (:
آیسان

:|
میختراه :|
(:
شب بخیر^___^
باوش!

خُـدافس .. !!

چی شده ایسان 0__O?

(10-02-2014، 15:00)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:58)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:56)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟؟:|
0__0؟؟!!
چی شده مگهــ ؟

رکی :|^__^

نسخه درسته^__^الکی نزنید توروقران!اصن 200صفه ام نشده!
عنتـــــــــرسلام کردم ج ندادیعDodgy

رکــــــــــی دیگه روم نمیشه بشینم اخه میشینم هوارمیکنمBig GrinBig GrinBig Grin

:| ...:|
واقعا؟؟:|
چه جالب!!ندیم^__-
سلوم عشخو!

به اون گنده گی نوشتم !!!!!! مهی داری کورمیشی خواهری×ــــــــ×

جیگــــــــــــرتوخام خامTongueBig GrinHeart

:|
0__o??
گنده بود؟؟:|
اوووووفـــ !!!
چه خبر؟

خبرای خوش^_^
(10-02-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

S: جلـو همـه دوستـام ازم خـآستگـآری کـردم |: !!

ویییییییی ~___~

من میـرم S:

هـــــــــــــــاع 0.o
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان