امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

نسخه جدید بزنید دیه×Confused
آگهی
(10-02-2014، 14:43)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسسسسسسسسسسسسسسسسس ..

سلام !

سلام شادی(:
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
بـچـه تآ یـه لـحـظـه صب کنین قبل از این که بریم یه مشکلی هست!

ولی خجالت میکشم بگم!|:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη †
(10-02-2014، 14:44)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی^__^
پری:| ^__^
جونـــــــم شیکر طلاع؟ (:

رکـــــــــــــــی کورشدی عشخم مرانمیبینیO___o
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(10-02-2014، 14:38)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:34)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخچه ها فردا میرین راه پیمایی ؟؟

من امروزم مدرسه نرفتم ^.^ فردا هم نمیرَم راه پیمایی (:

خخخ !!

(10-02-2014، 14:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:31)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما با یه نفرشون نمی تونیم کنار بیایم الان که 4 تا هستن(دخترا)
|:

خخخ ^___^
من ی رگ پسر بودن دارم .. :| !!
نه ؟:|
ینی چیز داری ؟:|
دو جنسه هم پیدا شد تو این انجمن :|
پس فردا سوپرمنم میبینیم اینجا :|

نچ رفتارم شبیه پسراست (: !!
از بچه گی با پسرا بزرگ شدمع :| !!

اها :|
هــــعی ^_^
یادتش بخیر بچه که بودم یه جا زندگی میکردم که تا 3 تا کوچه پایین تر همش پسر بود |:
اصلا دختر تو اون محله نبود |:
من با پسرا بازی میکردم |:
همه هم منو میشناختن (:
بچگی چه دوران خوبیع (((:
 سپاس شده توسط RedSparrow
(10-02-2014، 14:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خجالت میکشم بگم!|:

باخشه :| !!

بگو فاطی ؟! :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-02-2014، 14:45)☻امیرحسین☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه جدید بزنید دیه×Confused

گذاشتن دُمت ؟
از صب تا حالا داری میگی نسخه نسخه :|
هنو 200 نشده بعد نسخه جدید :{
(10-02-2014، 14:40)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی^__^
پری:| ^__^

مهــــــــــــــــی^_^

(10-02-2014، 14:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:37)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:28)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـــــــــــــــــــــآق ^______-
جـــــــــــــــــوق ^_^

رکـــــــــــــــــــــــــــــــی^ـــــ^
پـــــــــــــــــــــری ^_^

چیطولی عشقی Heart
خوبم جیگرووووو ^_^
تو خوبیع؟ ((:
(10-02-2014، 14:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خجالت میکشم بگم!|:

بگوع بگوع
میختراع چادرتو درار:|
فلن^__^
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-02-2014، 14:46)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:38)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:34)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخچه ها فردا میرین راه پیمایی ؟؟

من امروزم مدرسه نرفتم ^.^ فردا هم نمیرَم راه پیمایی (:

خخخ !!

(10-02-2014، 14:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:31)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ ^___^
من ی رگ پسر بودن دارم .. :| !!
نه ؟:|
ینی چیز داری ؟:|
دو جنسه هم پیدا شد تو این انجمن :|
پس فردا سوپرمنم میبینیم اینجا :|

نچ رفتارم شبیه پسراست (: !!
از بچه گی با پسرا بزرگ شدمع :| !!

اها :|
هــــعی ^_^
یادتش بخیر بچه که بودم یه جا زندگی میکردم که تا 3 تا کوچه پایین تر همش پسر بود |:
اصلا دختر تو اون محله نبود |:
من با پسرا بازی میکردم |:
همه هم منو میشناختن (:
بچگی چه دوران خوبیع (((:

من کوچیک که بودم 7 تا پسر عمه و عمو داشتم :|
خودم بینشون نخود بودم :|
واسه همین کارام مث پسراست (:

(10-02-2014، 14:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خجالت میکشم بگم!|:

بگوع بگوع
میختراع چادرتو درار:|
فلن^__^

باخشه .. واهی .. گرمم شد :| !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان