امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 14:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما با یه نفرشون نمی تونیم کنار بیایم الان که 4 تا هستن(دخترا)
|:

مـن پـسـرم.|: !!

(10-02-2014، 14:33)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:18)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی (:
میختراع (:
موناع (:
ستی (:
نیایش (:
ملی(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
¥ M O H S E N ¥

سلوم!!:|

هآع هلو(:

فاطی^__^!!!

مـهـشـید الان خوشحـالـم مـث هـمـیـشه^_^
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، இFATEMEHஇ
آگهی
(10-02-2014، 14:32)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:31)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففففففففففففف >_<
مـهشید >_<
رُکــــی >_<
مـونـاع >_<
میتــراع >_<
توروخـداع یه حـرفی بزنین >_<
ایـن همـع آنــلــاینن منـتــاهـا خــفـع شـُدَم >_<
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ¥ M O H S E N ¥، ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ،

من دارم حرف میزنم (:
خو صب کن ی موضوعی پیدا کنم بحرفیم ^__- !!

(10-02-2014، 14:31)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:14)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــعی |:
ســـلآم !!

سلام ملی ^.^

ســـلآآم عشقـــی !!
خــوبیــع ؟؟

^^_^
اوهوم تو خوفی عشخولکم ؟ (:

اوهــــوم !!^.^
|:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(10-02-2014، 14:28)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیـــــــــــــــــــــغ ^.^

جـــــــــــــــــــــآق ^______-
جـــــــــــــــــوق ^_^
(10-02-2014، 14:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:31)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

(10-02-2014، 14:33)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Directioner girl' pid='1541377' dateline='1392031828']
[quote='L☺vely star' pid='1541277' dateline='1392031095']
فاطی (:
میختراع (:
موناع (:
ستی (:
نیایش (:
ملی(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
¥ M O H S E N ¥

هآع هلو(:

فاطی^__^!!!

توکی خوشحال نبودی جوجو |:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-02-2014، 14:28)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:24)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:22)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:18)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی (:
میختراع (:
موناع (:
ستی (:
نیایش (:
ملی(:
¥ M O H S E N ¥

علیک

بنده نام دارم|:»
بابا اسم Dodgy
فک کردی فقط خودت اسم داری؟ |:
منم دارم 0:

(10-02-2014، 14:23)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآلــا اون جـور کــــع مـا میـدونـیم میـایم گــُفــتگـو همـع میرَن >_<
وَقـتی مـیریم هـمع میریزَن >_<

بـو خــودا >_<
والــــــــــــا >_<
من تک رقمی که هیچی 3 رقمی شدم |:
نه دیدم شوما هم دارید
مطمئنی؟ |:
من شک دارم (:
آخه فکر کردم فقط شوما اسم دارید (:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(10-02-2014، 14:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:28)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـــــــــــــــــوق ^_^

رکـــــــــــــــــــــــــــــــی^ـــــ^
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη †
(10-02-2014، 14:34)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخچه ها فردا میرین راه پیمایی ؟؟

من امروزم مدرسه نرفتم ^.^ فردا هم نمیرَم راه پیمایی (:

خخخ !!

(10-02-2014، 14:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 14:31)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

خخخ ^___^
من ی رگ پسر بودن دارم .. :| !!
نه ؟:|
ینی چیز داری ؟:|
دو جنسه هم پیدا شد تو این انجمن :|
پس فردا سوپرمنم میبینیم اینجا :|

نچ رفتارم شبیه پسراست (: !!
از بچه گی با پسرا بزرگ شدمع :| !!

اها :|
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(10-02-2014، 14:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

(10-02-2014، 14:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی (:
میختراع (:
موناع (:
ستی (:
نیایش (:
ملی(:
¥ M O H S E N ¥

هآع هلو(:

فاطی^__^!!!

عه (:
22بهمن ماه یوم الله یوم الله!!!:|
(: !!
منم توپ توپم مثه همیشع!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
چـع عــجـَب -_-
انـگـاری بـقیم هـوس خـواب کردن-______-
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، இFATEMEHஇ
(10-02-2014، 14:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـــــــــــــــــوق ^_^

جـــــــــــــَق ^_-
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، இFATEMEHஇ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 92 مهمان