امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(09-02-2014، 20:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآش ولی تو قوآنین نیس !
سلآم فآطی !
حسام ندیدم سلام کردی ببخشید !
نع خوبم دخترم ! Big Grin

من رفتم خدآفظ ! (:

عـلـیک عـاقـا احـمـت

برو شـرت کم:4chs:

قربون دختر عمت ! Big Grin
دوبآره اومدم ! TongueTongue

احـمـت اونـروز مـن مـسـت بـودم چـرت و پـرت گفتم!

الـهـی بمیری من الـان ازت خـجـالـت میکشم

(09-02-2014، 20:44)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون بابای من ^__^
چی شده فاطی0__o?:|

هـعی..|: !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
(09-02-2014، 20:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـر وقـت مـن خـوبـم بقیه حـالـشـون بـدع

هـر وقـت مـن خـوبم بـقـیه شاد هستن

مـنـم نمیخوام شـادی کسـی خراب شه

سـو جـاست اسـمـایل

ایشاالله همیشه من بد باشم بقیه حالشون خوب باشع گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 170

|: فاطی عاشقت شدم |:

(09-02-2014، 20:44)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلآم آیسان......Heart

سلـآم خـانومی!! (:

(09-02-2014، 20:42)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: . .!! خدایـا !! هع :| . . !!

آیــــــــــــــــــــــــــسآنی !!^.^

جونم!؟ (:

خوبی آیسان؟؟؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(09-02-2014، 20:46)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:36)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:30)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهشید
..
راستی پرسپولیس و

سلام حسام (: !!
خوبی یو؟:|

مرسی عزیز تو خوبی

ارع من توپ توپم -___-!!
چه خبراع 0__o?

سلامتی ...
.
.
چه خبر یو

نـــآتینگ (: !!!
حسام پیام تو بازی بود ؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(09-02-2014، 20:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـر وقـت مـن خـوبـم بقیه حـالـشـون بـدع

هـر وقـت مـن خـوبم بـقـیه شاد هستن

مـنـم نمیخوام شـادی کسـی خراب شه

سـو جـاست اسـمـایل

ایشاالله همیشه من بد باشم بقیه حالشون خوب باشع گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 170

|: فاطی عاشقت شدم |:

مـن از قـبـل عـاشـقـت بـودم^_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(09-02-2014، 20:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآش ولی تو قوآنین نیس !
سلآم فآطی !
حسام ندیدم سلام کردی ببخشید !
نع خوبم دخترم ! Big Grin

من رفتم خدآفظ ! (:

عـلـیک عـاقـا احـمـت

برو شـرت کم:4chs:

قربون دختر عمت ! Big Grin
دوبآره اومدم ! TongueTongue

احـمـت اونـروز مـن مـسـت بـودم چـرت و پـرت گفتم!

الـهـی بمیری من الـان ازت خـجـالـت میکشم

اشکآل نداره همه دختر تو پ خ برآم لاو میترکوندن ! تو تو جمع ! خخخخخخخ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 170
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آیا میدانید

سرعت نصب نرم‌ افزار تو ایران ده برابر انگلیس هستش 0_0

چون اونا مرحله به مرحله توضیحات رو میخونن

ما نمیخونیم و فقط yes yes میزنیم و به امید خدا میریم جلو ^_^
(09-02-2014، 20:46)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــآن خــوبیع ؟؟
مشکــلی نداریــع ؟؟؟ |:

اوهوم |: !!

نـ, ^_^ !

تو خوبی!؟ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 170
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
مـــونــآ ؟
کوشــی ؟؟
|:
(09-02-2014، 20:48)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:46)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:36)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2014، 20:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حسام (: !!
خوبی یو؟:|

مرسی عزیز تو خوبی

ارع من توپ توپم -___-!!
چه خبراع 0__o?

سلامتی ...
.
.
چه خبر یو

نـــآتینگ (: !!!
حسام پیام تو بازی بود ؟
کلاس بودم ندیدم بازیرو
.
.
معلماتو دوس داری
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(09-02-2014، 20:48)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی آیسان؟؟؟

فدات تـو خوبی!؟ (:

من بیشتر دوست دارم فاطی ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 170
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان