امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت

(07-02-2014، 16:03)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 16:01)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:59)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:58)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 15:57)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــرا وقتی گفتم هویتتو مشخص کن نکـــردی الان اومــدیع ؟

ها؟؟ 404 not found

اِعــع !!
ندیدیــش ؟؟:|
میدیدمم نمی گفتم. الآن بگو

همیــن دیگــع گفتــم هویتتو مشخص کــن ک نکردیع :|
im E R F AN
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
آگهی
(07-02-2014، 16:03)dj sina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان تا حالا پاهات پیچ خورده با اون کفش پاشنه بلندت؟!؟!؟!؟

من کفش پاشنه بلند ندارم |: از تیریپ مجلسی بدم میاد |:

اسپرت میپوشم |:

پس اینقدر نگو کفش پاشنه بلند پاشنه بلند |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 152
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(07-02-2014، 16:03)dj sina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســـآن دیگــع رگه غیرتم زد بــآلا |:
لهش کنــم؟؟
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-02-2014، 16:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز یه کلـاه دیدم |: خیلی خشگل بـود |: به مامانم گفتم بخر بـرام |: گفت من از ایـن جلف بازیا خوشم نمیـاد |:

آخـه چــراع!؟ >_< خو پس برا چی منو با خودتون میبـرید بیـرون >_< اه !! |: خیلی تو دلم مـوند |: هرکی رو که میدیدم از اون کلـاهـا سـرشه میگفتم

آخیی اینو ^_^ ! |: !!

عکسشو بذار فردا دم در خونتون تحویل بگیر/ فقط آدرس اشتباهی بدی میکشمت TongueTongue
(07-02-2014، 16:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز یه کلـاه دیدم |: خیلی خشگل بـود |: به مامانم گفتم بخر بـرام |: گفت من از ایـن جلف بازیا خوشم نمیـاد |:

آخـه چــراع!؟ >_< خو پس برا چی منو با خودتون میبـرید بیـرون >_< اه !! |: خیلی تو دلم مـوند |: هرکی رو که میدیدم از اون کلـاهـا سـرشه میگفتم

آخیی اینو ^_^ ! |: !!

خخخخخخخخخخخخ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-02-2014، 16:05)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســـآن دیگــع رگه غیرتم زد بــآلا |:
لهش کنــم؟؟

|: . .!! نظری ندارم !! لهش کن :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 152
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
سلام -_-
بعد قرن ها -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 152
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
کـلـی تلـاش کردم به داداشم فرق بین کـتـی پری و تیلور و سـلـنـا رو بگم

بـچـه 8 سـالـشـه از کـتـی خـوشش میاد(:

الـان یـه کـتـی کـت شدع

تـازع دایرکشنر هـم از قـبـل بـود فقط کـلـی طول کشید بچه تلفظ صحیح دایرکشن رو یاد بگیرع

البته هـنـوزم بعضـی مـوقـع هـا قاطی میکنه گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 152
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
نچ نچ نچ:| آیسان فیلمت لو رفت گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 152
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(07-02-2014، 16:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -_-
بعد قرن ها -_-

مهسا(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★BlAcK EvIl★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 152 مهمان