امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت

(07-02-2014، 12:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینـو بگم و بـرم -__- ==> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=85538&page=24 من از این یاروعه دی جی سینـآ میترسم |: !!

صندوق پیامش هم غیر فعـآل کـرده -__- یعنی ک میتونه باشه که میخواد منو بخـوره |: !!

خدافس -_-
بچه منحرفه دیشب اومد مخ دو نفرو ضد رفت به منو یکی دیگه هم پیام خصوصی از اون سایتا داد Angel
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
(07-02-2014، 13:01)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:57)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:56)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:53)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:50)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا ادم جو گیریه

بس کن جوگیر ندیدی تا حالاع :|
اره راس میگی ملودیم همینجوریه:|

چون موضوع هاتونو میبنده اینطوری میکنید:|
چن بار تاحلا باهاش صحبت کردی:|؟؟
اول بشناس طرفو بعد عیضم!

کی گفته نمیشناسمش وقتی من عضو شده بودم چندوقت بعدش این عضو شده بود اونجا هم خیلی اذیتم میکرد :|
همش بهم میگفتم بچه کوچولو :| 
البته اون موقع سایت چتروم داشت توی بخش بازی انلاین بعد که برداشتنش من یه مدت سایت نیومدم اینم اصلا نمیدیدم بعد فهمیدم مدیر شده خیلیم جو گیره :|

:|
اصلنم اینطور نی:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(07-02-2014، 13:02)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:58)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان خدافس من برم برا خودم یه دست لباس بخرم |: باید برم بیرون |: سختمع |:

وایی |: نور به چشام میخوره چشام کور میشه |: . . . چند ماهیی میشه نرفتم بیرون |: فقط برای مدرسه رفتم |:

بـدرو -__-

منم طبیعتا باید میرفتم بیرون بازی بخرم :|
فقط 42 تا بازی دارم همشونم تموم کردم بازی جدیدم نمیاد :|
Confused حتما به سی دی فروشی مراجعه کن ...
بازی خونت کم شده ... الان پس میافتی

من آخرین بازی که خریدم ماله 5 ساله پیش "gta 5"

خاک تو سرت نوب فکر نمیکردم نوب باشی gta 5 چیه :| gta sanandres 
gta 5 همون v هستش که تازه اومده :|
من گیمرم پسر باید حد اقل 80 تا بازی داشته باشم من چون دیر xbox خریدم بازیهام کمه واگرنه بازی ها ی بازارو درو میکرردم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، .. ReZa ..
(07-02-2014، 13:06)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:02)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:58)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی |: نور به چشام میخوره چشام کور میشه |: . . . چند ماهیی میشه نرفتم بیرون |: فقط برای مدرسه رفتم |:

بـدرو -__-

خب ما اون موقع میگفتیم gta5 .... ما مثه شما باکلاس نیستیم ...Dodgy
مشکلیــــــــــــــــه؟Dodgy
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 125
 سپاس شده توسط T A R A ، Ξrιc logιc
حــوصلـه حــرف زدن نــدارم ||:
فــقد مــیخوام یـه چــی بــگم |:

dj sina هــمین erfan troll ئــه!! |:
هـع ضــایع!!
 سپاس شده توسط pink lady ، .. ReZa .. ، RedSparrow ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-02-2014، 13:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـع ضــایع!!

تارا از کجا فهمیدی؟
^__^

سپاس شده توسط T A R A ، .. ReZa .. ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-02-2014، 13:11)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـع ضــایع!!

تارا از کجا فهمیدی؟
آی پــی !!
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: من گیمرم پسر باید حد اقل 80 تا بازی داشته باشم من چون دیر xbox خریدم بازیهام کمه واگرنه بازی ها ی بازارو درو میکرردم
495ماشالله ...
(07-02-2014، 13:09)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:06)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـدرو -__-

خب ما اون موقع میگفتیم gta5 .... ما مثه شما باکلاس نیستیم ...Dodgy
مشکلیــــــــــــــــه؟Dodgy
من بهت گفتم بهت نگن نوب :| منم اول میگفتم gta 5 :|

هـع ضــایع!!

تارا چرت نگو دیگه هر کی مشکوکه میگه منم :|
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(07-02-2014، 13:16)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا چرت نگو دیگه هر کی مشکوکه میگه منم :|

بــهتره بــری عــمتو خــر کـنـی !! |:
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، Ξrιc logιc ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان