امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت

(07-02-2014، 12:56)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:53)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:50)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:44)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ماکان بود اخطار میداد :|
چرا؟Huh

کلا ادم جو گیریه

بس کن جوگیر ندیدی تا حالاع :|
اره راس میگی ملودیم همینجوریه:|

چون موضوع هاتونو میبنده اینطوری میکنید:|
چن بار تاحلا باهاش صحبت کردی:|؟؟
اول بشناس طرفو بعد عیضم!

(07-02-2014، 12:56)~~sweet love~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آغا یه گفتگوی آزادم واسه کاربرای معمولی بزنین...!!
اینقدر مدیر اینجا جمع میشه،میترسن بیان تو به خدا...!

:|
الاعن ما مدیریم ؟؟:|
48ساعت پلاسیم اینجاع:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
آگهی
(07-02-2014، 12:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان خدافس من برم برا خودم یه دست لباس بخرم |: باید برم بیرون |: سختمع |:

وایی |: نور به چشام میخوره چشام کور میشه |: . . . چند ماهیی میشه نرفتم بیرون |: فقط برای مدرسه رفتم |:

بـدرو -__-

منم طبیعتا باید میرفتم بیرون بازی بخرم :|
فقط 42 تا بازی دارم همشونم تموم کردم بازی جدیدم نمیاد :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Reza shottgunner

(:!!!
بعلی ع ع ع ع !!!
چیمیگه ؟؟!!Confused
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 124
 سپاس شده توسط ~~sweet love~~ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
اینـو بگم و بـرم -__- ==> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=85538&page=24 من از این یاروعه دی جی سینـآ میترسم |: !!

صندوق پیامش هم غیر فعـآل کـرده -__- یعنی ک میتونه باشه که میخواد منو بخـوره |: !!

خدافس -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 124
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~sweet love~~ ، Ξrιc logιc
(07-02-2014، 12:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان یکی میخواد بخورتت&_&
به لینک برو ببین:http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=85538&page=24:-/
بسم الله |: به خدا این حتما با یکی دیگس |: اینجا یه دونه ایسان که نداره |: صدتا ایسان داره -__-

نمیدونم شایدWink

فعلــــــآ بایHeartHeartبا همه بودماBlush

(: خدافس

(07-02-2014، 12:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: . . ! کوفتت بشـه :|

سلـآم (:

هـآ هـا هـا(:

آیـسـان مشکلت با زهـرا چیع؟؟؟

من مشکل ندارم |:

پس چـراع تو لیست سیاته؟؟؟
(ZAHRA LOVE 1D)

تو لیست سیاهم نی |: !!

پس چـراع نمیتونه بهت پ.خ بدع چرا ازت خوشش نمیاد؟؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
همگی موفق باشید...:|
خب یکی منم ببره بیرون..!
آهـــــــــــــــای شماهایی که به"خلیج پارس "میگین "خلیج فارس"...شماها به پاکستان چی میگین..؟!؟!:|
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(07-02-2014، 12:57)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:56)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:53)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:50)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟Huh

کلا ادم جو گیریه

بس کن جوگیر ندیدی تا حالاع :|
اره راس میگی ملودیم همینجوریه:|

چون موضوع هاتونو میبنده اینطوری میکنید:|
چن بار تاحلا باهاش صحبت کردی:|؟؟
اول بشناس طرفو بعد عیضم!

کی گفته نمیشناسمش وقتی من عضو شده بودم چندوقت بعدش این عضو شده بود اونجا هم خیلی اذیتم میکرد :|
همش بهم میگفتم بچه کوچولو :| 
البته اون موقع سایت چتروم داشت توی بخش بازی انلاین بعد که برداشتنش من یه مدت سایت نیومدم اینم اصلا نمیدیدم بعد فهمیدم مدیر شده خیلیم جو گیره :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(07-02-2014، 13:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چـراع نمیتونه بهت پ.خ بدع چرا ازت خوشش نمیاد؟؟؟

اون موقع صندوق پیامام غیر فعال بود |: از من بدش میاد!؟ |: من چمیدونم عزیز دلم از خودش بپرس |:

بسم الله مادر گرامی همراه با کیف عزیزشان که قراره بکوبد به صورتم وارد شد -__- خدافس بعدا جواب همتونو میدم -__-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 124
(07-02-2014، 12:58)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 12:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان خدافس من برم برا خودم یه دست لباس بخرم |: باید برم بیرون |: سختمع |:

وایی |: نور به چشام میخوره چشام کور میشه |: . . . چند ماهیی میشه نرفتم بیرون |: فقط برای مدرسه رفتم |:

بـدرو -__-

منم طبیعتا باید میرفتم بیرون بازی بخرم :|
فقط 42 تا بازی دارم همشونم تموم کردم بازی جدیدم نمیاد :|
Confused حتما به سی دی فروشی مراجعه کن ...
بازی خونت کم شده ... الان پس میافتی

من آخرین بازی که خریدم ماله 5 ساله پیش "gta 5"
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت 124
(07-02-2014، 12:59)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Reza shottgunner

(:!!!
بعلی ع ع ع ع !!!
چیمیگه ؟؟!!Confused

هیچیع :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط .. ReZa ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 130 مهمان