14-12-2012، 19:07
سلام بچه ها خواهشن کسایی که از جن میترسن نخونن
وقتی بچه بودم هربار پای قصه ی مادربزرگ و پدربزرگم می نشستم.از موجوداتی حرف می زدند که آن موقع با اینکه مفهوم آن حرف ها را نمی فهمیدم ولی از شنیدن نام آن موجودات می ترسیدم و با ذهنیات کودکانه ام آن موجود را در اطرافم حس می کردم.
زن سالخورده ای برایم تعریف کرده بود که جن ها در برابر ابزار آلاتی مانند سوزن و میخ ناتوان هستند.مادرم هر وقت آبی را روی خاکستر می ریخت زیر لب بسم الله الرحمان الرحیم می گفت.یادم می آید وقتی پسرخاله کوچکم متولد شد مادر بزرگم تا ۱۰ روز سفارش می کرد در همه احوالات یک نفر کنار او باشد وقتی درباره علتش پرسیدم او جواب داد ممکن است نوعی جن بیاید و پسرخاله ات را با خود ببرد!
وقتی بچه بودم هربار پای قصه ی مادربزرگ و پدربزرگم می نشستم.از موجوداتی حرف می زدند که آن موقع با اینکه مفهوم آن حرف ها را نمی فهمیدم ولی از شنیدن نام آن موجودات می ترسیدم و با ذهنیات کودکانه ام آن موجود را در اطرافم حس می کردم.
زن سالخورده ای برایم تعریف کرده بود که جن ها در برابر ابزار آلاتی مانند سوزن و میخ ناتوان هستند.مادرم هر وقت آبی را روی خاکستر می ریخت زیر لب بسم الله الرحمان الرحیم می گفت.یادم می آید وقتی پسرخاله کوچکم متولد شد مادر بزرگم تا ۱۰ روز سفارش می کرد در همه احوالات یک نفر کنار او باشد وقتی درباره علتش پرسیدم او جواب داد ممکن است نوعی جن بیاید و پسرخاله ات را با خود ببرد!
سال گذشته عکس موجودی که توسط یک عکاس عرب گرفته شده بود را روی خط اینترنت دیدم زیر عکس نوشته شده بود که این عکس یک جن است و در داخل یک غار گرفته شده است.(آن عکس در چند صفحه پایین موجود می باشد)
در همین ایام بود بود که ماجرای درگیری خانواده ای در قزوین را با یک گروه جن در روزنامه ها خواندم.(این ماجرا هم در چند صفحه قبل آمده است)
سخنان فوق از یک مرد۶۶ساله به نام شیخ عباس نقل شده است که در دل منطقه کوهستانی شرق کشور در روستای وامنان ساکن است.او ۸ فرزند دارد که دو پسر او این منطقه را ترک کرده اندو به قم رفته اند و درس طلبگی می خوانند.شیخ عباس که اکنون چند سالی است کار دعانویسی و جن گیری را رها کرده است می گوید این کار را از پدر بزرگ مادری اش آموخته است.او از سن ۲۵سالگی شروع به این کار نموده است.
:جن هایی که به شما کمک می کنند چه نوعی از جنها هستند؟
:آن ها مثل جن های دیگرند ولی در طول زمان من دوست شده اند.
:چطوری با شما دوست شده اند؟
:چند مدتی شبها ذکر و دعا خواندم تا آنها با من دوست شدند.
:جن ها مانند آدمهای معمولی دیده می شوند؟
:به نظر افراد بیمار(منظور جن زده ها)بله ولی به نظر انسانهای سالم دیده نمی شوند.
شما وقتی با آنها صحبت می کنید آنها را می بینید؟
:نه،ولی بیمار آنها را مبیند و من از طریق این بیمارها با آنها ارتباط برقرار می کنم.
:ارتباط با جن ها در چه ساعاتی انجام می شود؟
:هم روز هم شب
:شما خودتان جن ها را دیده اید؟
:نه،دیدن جن برای آدم سالم ممکن نیست.
:علایم جن زدگان چیست؟یعنی فردی که دچار این بیماری می شود دارای چه علایمی است؟
:سر درد،گردن درد،ناآرامی و غیره(نکته:البته این دلیل نمی شود که هر کسی سر درد گرفت بگوییم که خدایی ناکرده...نه علایم دیگری دارد که از نوشتن آن امتناع کردم و اینکه شاید از هر صد هزار انسان یا بیشتر فقط یکی شان مبتلا به این بیماری شود بنابر این جای هیچ ترسی نیست)
:آیا جنها وزن دارند و لباس می پوشند؟
:لباس می پوشند لباسهای آنها معمولی است ولی کلاه نوک تیز به سر می کذارند.
:چند نوع جن داریم؟
:جن ها هفتاد طایفه هستند.روایت های مختلفی در این مورد وجود دارد.
:در کدام مناطق جنها بیشتر دیده میشوند؟
:آنها در همه جا هستند.
:جنها به چه زبانی حرف می زنند؟
:به زبانهای مختلف،فارسی،ترکی،عربی،انگلیسی و غیره.
:از نظر قدرت بدنی چگونه هستند؟
:بسیار قوی هستند.
:این جنها را چگونه می توان کشت؟
:با آیات عظیم.
:یعنی با چاقو،تفنگ و غیره نمی توان آنها را کشت؟
:نه.
:می گویند با سوزن و میخ می توان جنها را تسخیر کرد آیا واقعیت دارد؟
:نه،ولی از کارد خیلی می ترسند.
:جنها عروسی هم میکنند؟
:عروسی می کنند عزاداری هم می کنند.
:اذیت کردن جنها چگونه است؟
:یکی را می ترسانند یکی را بیهوش می کنند یکی را به غش می اندازند.
:آیا قیافه آنان ترسناک است؟
:بله،خیلی ترسناک است.
:آیا جنها از آینده خبر می دهند؟
:خیر،ولی کمی پیش بینی ها را می گویند.
:درباره گذشته اطلاعی دارند؟
:بله ولی همه چیز را نمی گویند.
:جن ها از هر مانعی می توانند رد شوند؟
:بله ولی جایی که آیه اسم اعظم در آن جا باشد جن ها نمی توانند وارد آنجا شوند.
:جن های خوب هم نمی توانند؟
:آنها قادر به ورود هستند.
:آیا آینه بینی هم یک نوع احضار جن است؟
:بله.
:آیا جنها از بعضی حیوانات می ترسند؟
:برای این که آدم جن زده نشود چه کار باید بکند؟
:با خواندن آیات قرآن مانند آیت الکرسی،سوره جن،سوره حمد و سوره و ناس...
(نکته:خود بنده اعتقاد بسیاری به دعای ناد علی دارم بصورتی که از آن حتی معجزه هم دیدم این دعا شما را نه تنها از شر جن بلکه از شر جمیع حیوانات و انسانها حفظ می کند اگر این دعا را ندارید حتما آن را تهیه کنید و پیش خودتان داشته باشید.)
:می دانی چقدر جن در این دنیا وجود دارد؟
:خیلی زیاد.
:می دانی از چه به وجود آمدند؟
:خودشان می گویند از آتش به وجود آمده اند.
:آیا پاهایشان سم است؟
:نه،فقط پرده دارد مثل پای انسان است با کمی تفاوت.
:آیا این عکسها یی که ادعا می شود از جن ها گرفته اند صحت دارد؟
:خیر،از جن نمی توان عکس گرفت.
:و آخرین سوال ما از شما این است که آیا جنها در خانه های متروکه و حمام های خرابه دیده می شوند؟
:جن هایی که در مناطق کثیف دیده می شوند شیاطین هستند.
سال گذشته عکس موجودی که توسط یک عکاس عرب گرفته شده بود را روی خط اینترنت دیدم زیر عکس نوشته شده بود که این عکس یک جن است و در داخل یک غار گرفته شده است.(آن عکس در چند صفحه پایین موجود می باشد)
در همین ایام بود بود که ماجرای درگیری خانواده ای در قزوین را با یک گروه جن در روزنامه ها خواندم.(این ماجرا هم در چند صفحه قبل آمده است)
سخنان فوق از یک مرد۶۶ساله به نام شیخ عباس نقل شده است که در دل منطقه کوهستانی شرق کشور در روستای وامنان ساکن است.او ۸ فرزند دارد که دو پسر او این منطقه را ترک کرده اندو به قم رفته اند و درس طلبگی می خوانند.شیخ عباس که اکنون چند سالی است کار دعانویسی و جن گیری را رها کرده است می گوید این کار را از پدر بزرگ مادری اش آموخته است.او از سن ۲۵سالگی شروع به این کار نموده است.
:جن هایی که به شما کمک می کنند چه نوعی از جنها هستند؟
:آن ها مثل جن های دیگرند ولی در طول زمان من دوست شده اند.
:چطوری با شما دوست شده اند؟
:چند مدتی شبها ذکر و دعا خواندم تا آنها با من دوست شدند.
:جن ها مانند آدمهای معمولی دیده می شوند؟
:به نظر افراد بیمار(منظور جن زده ها)بله ولی به نظر انسانهای سالم دیده نمی شوند.
شما وقتی با آنها صحبت می کنید آنها را می بینید؟
:نه،ولی بیمار آنها را مبیند و من از طریق این بیمارها با آنها ارتباط برقرار می کنم.
:ارتباط با جن ها در چه ساعاتی انجام می شود؟
:هم روز هم شب
:شما خودتان جن ها را دیده اید؟
:نه،دیدن جن برای آدم سالم ممکن نیست.
:علایم جن زدگان چیست؟یعنی فردی که دچار این بیماری می شود دارای چه علایمی است؟
:سر درد،گردن درد،ناآرامی و غیره(نکته:البته این دلیل نمی شود که هر کسی سر درد گرفت بگوییم که خدایی ناکرده...نه علایم دیگری دارد که از نوشتن آن امتناع کردم و اینکه شاید از هر صد هزار انسان یا بیشتر فقط یکی شان مبتلا به این بیماری شود بنابر این جای هیچ ترسی نیست)
:آیا جنها وزن دارند و لباس می پوشند؟
:لباس می پوشند لباسهای آنها معمولی است ولی کلاه نوک تیز به سر می کذارند.
:چند نوع جن داریم؟
:جن ها هفتاد طایفه هستند.روایت های مختلفی در این مورد وجود دارد.
:در کدام مناطق جنها بیشتر دیده میشوند؟
:آنها در همه جا هستند.
:جنها به چه زبانی حرف می زنند؟
:به زبانهای مختلف،فارسی،ترکی،عربی،انگلیسی و غیره.
:از نظر قدرت بدنی چگونه هستند؟
:بسیار قوی هستند.
:این جنها را چگونه می توان کشت؟
:با آیات عظیم.
:یعنی با چاقو،تفنگ و غیره نمی توان آنها را کشت؟
:می گویند با سوزن و میخ می توان جنها را تسخیر کرد آیا واقعیت دارد؟
:نه،ولی از کارد خیلی می ترسند.
:جنها عروسی هم میکنند؟
:عروسی می کنند عزاداری هم می کنند.
:اذیت کردن جنها چگونه است؟
:یکی را می ترسانند یکی را بیهوش می کنند یکی را به غش می اندازند.
:آیا قیافه آنان ترسناک است؟
:بله،خیلی ترسناک است.
:آیا جنها از آینده خبر می دهند؟
:خیر،ولی کمی پیش بینی ها را می گویند.
:درباره گذشته اطلاعی دارند؟
:بله ولی همه چیز را نمی گویند.
:جن ها از هر مانعی می توانند رد شوند؟
:بله ولی جایی که آیه اسم اعظم در آن جا باشد جن ها نمی توانند وارد آنجا شوند.
:جن های خوب هم نمی توانند؟
:آنها قادر به ورود هستند.
:آیا آینه بینی هم یک نوع احضار جن است؟
:بله.
:آیا جنها از بعضی حیوانات می ترسند؟
:برای این که آدم جن زده نشود چه کار باید بکند؟
:با خواندن آیات قرآن مانند آیت الکرسی،سوره جن،سوره حمد و سوره و ناس...
(نکته:خود بنده اعتقاد بسیاری به دعای ناد علی دارم بصورتی که از آن حتی معجزه هم دیدم این دعا شما را نه تنها از شر جن بلکه از شر جمیع حیوانات و انسانها حفظ می کند اگر این دعا را ندارید حتما آن را تهیه کنید و پیش خودتان داشته باشید.)
:می دانی چقدر جن در این دنیا وجود دارد؟
:خیلی زیاد.
:می دانی از چه به وجود آمدند؟
:خودشان می گویند از آتش به وجود آمده اند.
:آیا پاهایشان سم است؟
:نه،فقط پرده دارد مثل پای انسان است با کمی تفاوت.
:آیا این عکسها یی که ادعا می شود از جن ها گرفته اند صحت دارد؟
:خیر،از جن نمی توان عکس گرفت.
:و آخرین سوال ما از شما این است که آیا جنها در خانه های متروکه و حمام های خرابه دیده می شوند؟
:جن هایی که در مناطق کثیف دیده می شوند شیاطین هستند.