امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت

(07-02-2014، 0:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:49)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:41)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:39)Negin_1379 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه اینجا قاطی پاتیه !!!
dj sina افتخار میدی دو دقیقه پیام خصوصیتو درست کنی بات دو کلوم حرف دارم ؟؟

:| چرا خدا به ما از این شانسا نمیده
داش مدیر شی میفهمی من تو تول این 2 سال عضویتم به هیشکی پ خ ندادم همه به من پخ میدادن همه هم دختر Blush
من 3 ساله عضوم :cool:
قبلا نمیخواستم مدیر شم بهم پیشنهادم شد ولی الان دیگه میخوام بشم میتونی اخطارمو ببری؟
ههههههههههه قرار همزمان با اومدن نویسنده های جدید من مدیر بخش تاریخ هم بشم |: Big Grin
اخطارامو میبری میخوام نویسنده شم همه شرایطو دارم غیر از سابقه بد که این هیچی الان یکی اینو میبره یکی دیگه هم این که باید منو همه قبول داشته باشن ولی همه با من بدن
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(07-02-2014، 0:55)Negin_1379 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دیگه با اجازتون من برم فیلممو ببینم !!! فعلاً !!!
راستی برید پروفایلمو ببینید !!!
ولسه مطالبم سپاس بزنید دلم شاد شه !!!
اگرم می خواستید و راضی بودید بهم بگید به دوستام اضافه بشید !!!
شعار همیشگی من : دمت خیلی گوگولی ..... دوست دارم جوجویی

HeartHeart

خوب بخوابی بابای
(07-02-2014، 0:56)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:49)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:41)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:39)Negin_1379 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه اینجا قاطی پاتیه !!!
dj sina افتخار میدی دو دقیقه پیام خصوصیتو درست کنی بات دو کلوم حرف دارم ؟؟

داش مدیر شی میفهمی من تو تول این 2 سال عضویتم به هیشکی پ خ ندادم همه به من پخ میدادن همه هم دختر Blush
قبلا نمیخواستم مدیر شم بهم پیشنهادم شد ولی الان دیگه میخوام بشم میتونی اخطارمو ببری؟
2011 انجمن زده شده
2012 ثبت نام کردی
الان اوایل 2014
دقیقن چجوری حساب کردی شد س سال >:|
دقیقا !!!!
 سپاس شده توسط RedSparrow
بسم الله .دکتری؟مطبت کجاس؟خدایا...

الله حمد صلی الی محمد وال محمد
بفرست صلوات شمارع 2 رو
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(07-02-2014، 0:58).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرست صلوات شمارع 2 رو

3 رو بلند تر خطم کن نه حاجی اشتب اومدی
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ✘v!☻lent girl✘
(07-02-2014، 0:58).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرست صلوات شمارع 2 رو

دکتر نه نیستم ولی دی جی هستم
(07-02-2014، 0:58)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههه قرار همزمان با اومدن نویسنده های جدید من مدیر بخش تاریخ هم بشم |: Big Grin
اخطارامو میبری میخوام نویسنده شم همه شرایطو دارم غیر از سابقه بد که این هیچی الان یکی اینو میبره یکی دیگه هم این که باید منو همه قبول داشته باشن ولی همه با من بدن
ای تو سرت این چیه Angry دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?pid=1519423#pid1519423
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(07-02-2014، 0:58)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:56)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2011 انجمن زده شده
2012 ثبت نام کردی
الان اوایل 2014
دقیقن چجوری حساب کردی شد س سال >:|
دقیقا !!!!

خلاصه من از اون موقع که سایت بوده من بودم Angel
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(07-02-2014، 0:58)dj sina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 0:55)Negin_1379 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دیگه با اجازتون من برم فیلممو ببینم !!! فعلاً !!!
راستی برید پروفایلمو ببینید !!!
ولسه مطالبم سپاس بزنید دلم شاد شه !!!
اگرم می خواستید و راضی بودید بهم بگید به دوستام اضافه بشید !!!
شعار همیشگی من : دمت خیلی گوگولی ..... دوست دارم جوجویی

HeartHeart

خوب بخوابی بابای

ممنون ولی می خوام فیلم ببینمBig GrinBig Grin !!!
دوست داشتنت ، گناه باشد یا که اشتباه ... گناه می کنم تو را حتی به اشتباه ...Heart
استغفر الله ...برادر دینی
خدایا ....بندگانت را جمع و جور کنBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان