امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

علیک !×
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
Heart کسی جواب سلام نمیده؟ Heart
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*Nafas* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ALONE B0Y ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آناهیتا جوووووون ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
نفسی!
ندیدمت!

امیر>______________<
دوباره من اومدم برم تو اومدی>____________<
مگ قرار نذاشتیم>________<
اون چی بود تو صندلی داغم نوشتی؟
من نامردم!
خو راس گفتم تحویل نمیگرفتیAngel

نفسی^_^
برو تو صندلی داغم منو بسوزون!
گــفـتگـوے آزاد【77】 245
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas*
سلاااااااااااااااااااااام
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
(06-02-2014، 18:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !×

سلـام ^_^

(06-02-2014، 18:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه چیگفت آیسان؟HeartHeart
گفت دیگه نمیام ||:
کوچولو!!
نخیر گفت من میرم تا یکی دیگه بیاد ینی رفت تا من بیامBig Grin

|: آهان !! کوچول رو با کی بودی!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 245
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(06-02-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:27)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='*Nafas*' pid='1527740' dateline='1391700190']
اره موهات فره؟!Shy
از لج کی؟
کی هست اونا؟!
نرو من یه ساعت دیه نیسمcrying

نـه نمیرمـ....عکسو برمیدارمـ....!!

نـه موهـآمـ فِـر نیستـ ، اگـه از حمـومـ بیـامـ سشوار نکشــم و بگیرمـ بخوابــم بعد یه دفـه بفهمم جشنِ تولـد داداشـمـــه همینطوری میشـه موهـآمـ....!!

بعدن بهت میگــم کیـه اونــی که تو عکسـه|:

بوگـو آیسانـ...

نــه فقط اونـ....!!یه چن نفری هستن یه دو مـآهـی میشـه با اکانـه خودشون نمیانـ.. میخوامـ اونا ببینن!!
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 18:33)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart کسی جواب سلام نمیده؟ Heart

سلام
پررررررررررررررررررری اون عکس اولیه کی بودنننننننننننننننننDodgy
ایسان و پری واضح بحرفین>ــــــــــ<
باشه مهراوهHeart
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 18:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
(06-02-2014، 18:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممدAngryAngryAngryAngry

شبیه میمون میشی اصن به من چه میمونTongue

جواب ابلهان خاموشیست Big Grin

ابله خودتی و.............

هعی حوصله کل کل ندارمع اگع ادامه بدی میبینی چی میشع این دستمو میزنم بع .........

منم حوصله کل کل با یه ابله رو ندارم Big Grin:cool:

محمد حوصلتو ندارم حرف نزن دیگه نزار اون روی سگمو بیارم :ا

میمون :ا

بسه دیگهBig Grin

چه حالی میده با یه ابله صحبت کنیBig Grin

خودتیBig Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، † αƖιєη †
آه...واسه شمآ هــم خرابــه؟!
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان