امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

عكس جديد گذاشتم اگه خوشتون امد سپاس بديدWink
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-02-2014، 16:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع فک کنم /: !! ولی من بلد نیستم |: خخ |: !!

خیلی نحسه اکانتم !
اگه شد حذفش میکنم که با گوشی بیام !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
اون لینکه که گذاشتن برا شهاب تیامه :من که لبا چشا نگاتوBig Grin

قبلا گوش دادم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~ ، Mohammad 77
(06-02-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:27)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:20)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم رَصــد -__- !!

وایی فضاییــا !! خعلی خوبه !!

تــارآ
ممد
آیسان
مخشید
بخیه که نودانم کی این .. خدافس !! -__-

خدافس (:

(06-02-2014، 16:20)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــآم..(:

(: سلـآم !!
ایســآن ^_^ !!
خـوبی!؟ ^_^

خخ محمـد چه آهنگ بـآحـآلیه |: !!
ارع ارع !!
تو خوبیــع؟؟(: !!
گــفـتگـوے آزاد【77】 208
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 16:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه !!
بــاندم تــرکــیده! |:
لــعنـتی!! ))):

): خیلی بـده درکت میکنتم |: !!

(06-02-2014، 16:28)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Shy

سلـآم احسـآن ^__^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 208
 سپاس شده توسط τοxικ ، T A R A ، HeDyE~×~ ، Brooklyn Baby
(06-02-2014، 16:29)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:21)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هدیـــــــــــه ^.^

خوبیــع؟؟(: !!
مرسیـــــــــ
دیدپینیگــفـتگـوے آزاد【77】 208
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(06-02-2014، 16:29)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.onlinetunes.ir/92/dey/Shahab%20Tiam%20-%20Manoto.mp3

گــفـتگـوے آزاد【77】 208
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(06-02-2014، 16:29)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع فک کنم /: !! ولی من بلد نیستم |: خخ |: !!

خیلی نحسه اکانتم !
اگه شد حذفش میکنم که با گوشی بیام !

چراع!؟

منکه عضو نیستم فقط میرم عکس نیگـآ میکنم !! |:

(06-02-2014، 16:30)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:27)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:20)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم رَصــد -__- !!

وایی فضاییــا !! خعلی خوبه !!

تــارآ
ممد
آیسان
مخشید
بخیه که نودانم کی این .. خدافس !! -__-

خدافس (:

(06-02-2014، 16:20)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــآم..(:

(: سلـآم !!
ایســآن ^_^ !!
خـوبی!؟ ^_^

خخ محمـد چه آهنگ بـآحـآلیه |: !!
ارع ارع !!
تو خوبیــع؟؟(: !!

(: فدات !! چیکارا میکنی؟@!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 208
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A ، HeDyE~×~ ، Brooklyn Baby ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
(06-02-2014، 16:28)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــآم..(:

هــدی هــدی ^____^

تــآرایــی ^_^
خوبیــع؟؟(: !!

خــوبم تــو خوبــی؟! (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 208
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~ ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
(06-02-2014، 16:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:25)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه محمد گذاشتی نمیاد داداش

میاد Sleepy
اوکی الان اومد

وقتی میای بالخند 

آب میشه تودلم قند 

نمیشه از تو دل کند اوپس اوپســــــــــــ
دیدپینیگــفـتگـوے آزاد【77】 208
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان