امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 12:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:22)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففففففففف-______-
بــابــام کی میـاد بریـم شمــــــــال>_<!!؟؟

میرید کجآی شمآل ! ؟ Big Grin
احمد ههههههههه الان تو پوست خودت نمیگنجی نه ؟ |:

نع !
مریضم !
حآلا ندارم برم بیرون !
پآم هنوز درد میکنه ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 144
 سپاس شده توسط M.K.N
آگهی
Heart من 29 ارسال دارم اون بالا چرا نوشته 3 ارسال؟!! Heart
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، MONA-GH
(06-02-2014، 12:27)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسینO_o???
جان ؟! |:
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(06-02-2014، 12:27)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـاکـان |: شیـوا؟! |: رزی!؟ |: سلـآم کـردمـآ T_T !!

سپاس زدما -__-

من برم :|
تا درودی دیگر بدرود :|

حسه سرگیجه گرفتم از منم بای

ندا بمیری که لال مونی نگیری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★MoRpHeUsS★ ، M.K.N
(06-02-2014، 12:28)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heartعشقم ارسال های اینجا حساب نمیشهHeart
بوسHeart
(06-02-2014، 12:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بجان ایسان اصلا نمیبینم خیلی تند ارسال میدن هر کدومم ی موضوع جداConfused

. . S: خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 144
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(06-02-2014، 12:27)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـاکـان |: شیـوا؟! |: رزی!؟ |: سلـآم کـردمـآ T_T !!

سپاس زدما -__-

من برم :|
تا درودی دیگر بدرود :|

|: نامرد !! خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 144
(06-02-2014، 12:28)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارسال های گفت و گو آزاد حساب نمیشه -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mïņ̃†êR
(06-02-2014، 12:28)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 12:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به هم استانی !!!!

خوبی داداش ! ؟ Big Grin
هییییییییییی شنبه مدارس باز میشه خوبیم کجا بوووووووو
تووو خاری ؟! Big Grin

آره بدبختیمون شروع میشه !
آره خوبم مرسی ! (:
یه باحالی دیگه که داره اینه که بعد یه هفته باز هم بعد مدرسه میریم جلو مدرسه دخترانه البته دبیرستان |:

برو توبه کن ! Big Grin

گــفـتگـوے آزاد【77】 144
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ~~SARA:HIVA~~

چون اینجا هر چی پیام بدی جزو ارسالات نمیشه !
باید ته موضوعات دیگه نظر بدی تا ارسالات بالا بره !
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان