امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

معمولا۹۰% ايرانيا وقتي ميرن يه جا سعي نمي کنن در محل لذت ببرن
بلکه سعي مي کنن عکس و فيلم بگيرن و بعدها ببينن و حسرت بخورن:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، MR.FARZAM ، ×●SomeOne●×
آگهی
(06-02-2014، 11:49)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:46)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart من آناهیتا 18 ساله از تهران Heart

اقا از دیشب زرت و زرت قلب میزاری دوطرف حرفات:|
منم کوروش 23 ساله از بالاشهر:|
اکانت دختر خالمه:|
میای با هم دوس شیم؟؟:|

خخ |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 129
 سپاس شده توسط MR.FARZAM ، ★MoRpHeUsS★
صبح بعد از کلی غر زدن خونواده رفتم یه چند تا تست ریاضی کار کنم(اخه سال دیگه کنکور دارم ) حالا تستارو نگا میکردم یاد تارخ تولد اینو اون میفتادم .سراسری ۷۷ . ۷۹.۷۵
خدایا خودت افق رو واسه مرداد ماه اماده کن که دارم میام.....
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ★MoRpHeUsS★ ، MR.FARZAM ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×●SomeOne●×
(06-02-2014، 11:49)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:46)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میام:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM ، ERF@N
(06-02-2014، 11:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم بنده ی خدا ب ارزوش برسه شاید ول کرد:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM ، ERF@N
ﻣﻦ: ﺑﺎﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﻭﺍﯾﺴﺎ ﺭﻣﺰﺷﻮ ﺑﺰﻧﻢ!
Delete SMS
Delete Video
Delete picture
Delete music
Delete private
Delete number
FORMAT MeMoRy CARD
ﻣﻦ: ﺑﯿﺎ ﺑﺎﺑﺎ ﻣﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺍﺯﺗﻮﻥ ﻣﺨﻔﯽ ﮐﻨﻢ!
...

ﺑﺎﺑﺎﻡ: ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ، ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺳﺎﻋﺘﻮ
ﺑﺒﯿﻨﻢ!
ﻣﻦ: :|
ﺑﺎﺑﺎﻡ:
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، MR.FARZAM ، ×●SomeOne●× ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 11:51)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میام:|

نه من پسرم:|
تو هم پسری:|
نمیشه:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:51)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم بنده ی خدا ب ارزوش برسه شاید ول کرد:|

^_^ اوهوم !! فهمیدم !! |: خخ
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 129
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ERF@N
سلامTongue
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، ERF@N ، pink lady ، MR.FARZAM ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:52)safa=مهسا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامTongue
سلامSmile
گــفـتگـوے آزاد【77】 129
Lєσ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان