امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 11:35)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع قـر و قـاطی ام
بـا آیـسـان مـن چیکار داریع
حرف حسابت چیع
بیا با هم دو کـلـوم مـردونـه زر بزنیم ببینم چی میخوای

فـآطی گــفـتگـوے آزاد【77】 126

ایسان خوب بلد زر بزنه تو چطورTongue

نـه عـیـضم زر نمیزنه دارع قـهـوه ایت میکنه خـبـر نـداریع بــاو(:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
آگهی
Heart سلام. من اومدم خوش اومدم Heart
 سپاس شده توسط MR.FARZAM
(06-02-2014، 11:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:37)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یکی رو راست میگی اولین حرف درست زندگیت افرین کوچولو

|: هعـی !! من سکوت میکنم -__-

نام کاربریتم سکوته چون حرفی برا گفتن نداریBig Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 126
زمان ما تا۱۲_۱۳ سالگی دختر وپسر مختلط تو کوچه بازی میکردیم هیچ اتفاقی هم نمیفتاد حالا دختر۵ساله بشینی پای حرفاش ۳بار عاشق شده دوبار هم فارغ !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان
گــفـتگـوے آزاد【77】 126

بـرو بـزار سیبیل هـات در بیاد بعد بیا از خـودت قـمـپـز در کـن|:

بـآو این و احمـد فقـط بلـدن قمپـز در کنـن |: وللش !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 126
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 11:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:36)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع(:
فرزام بس کن!
دیه داری خط خطیم میکنیااااااع:|

من با تو چیکار دارم
خودش گفت بحث کنیم به من چه مشیدcryingBig Grin

ایسی تو گفتی؟؟:|

نـع |: خودش گفت !!

من گفتم تلافی میکنم اون گفت همین الان تلافی کن -___-

:|
فرزام:|
خدایی من خط خطی شم بد میشماااااع!
با ایسان کار نداشته باوش:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:40)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز من در میارم
شب بود سیبیلاتو ندیدم فاطیTongue

الـان قـشـنـگ نیگـا کـن2chw
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:35)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع قـر و قـاطی ام
حرف حسابت چیع

ایسان خوب بلد زر بزنه تو چطورTongue

نـه عـیـضم زر نمیزنه دارع قـهـوه ایت میکنه خـبـر نـداریع بــاو(:

بینیم بابا پوففففففففففف
گــفـتگـوے آزاد【77】 126
(06-02-2014، 11:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع قـر و قـاطی ام
حرف حسابت چیع

آیـسـان
گــفـتگـوے آزاد【77】 126

(06-02-2014، 11:34)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود جمیعا.....

هـع هـوع هـیع

ایش چیش تف آخ

سلام-__-
یه سری به دکتر بزن( ゚д゚)

شـمـا بـرو فـقـط شـایـعه پراکـنـی کـن

(06-02-2014، 11:34)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد نمیبینم ضعیفهTongue

بـرو بـزار سیبیل هـات در بیاد بعد بیا از خـودت قـمـپـز در کـن|:
گــفـتگـوے آزاد【77】 126

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:41)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart سلام. من اومدم خوش اومدم Heart

هعیعییعیعیعیعیعی -__- این دوبـآره اومـد منـو دق بـده !! S:

مـآمـان . . هوممممم )): !!

ایمـآن نـی الـان بـرو هـروقت اومـد خبـرت میکنـم |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 126

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 51 مهمان