امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 11:35)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع قـر و قـاطی ام
بـا آیـسـان مـن چیکار داریع
حرف حسابت چیع
بیا با هم دو کـلـوم مـردونـه زر بزنیم ببینم چی میخوای

فـآطی گــفـتگـوے آزاد【77】 125

ایسان خوب بلد زر بزنه تو چطورTongue
میگن به بچه رو ندید برا همین موقعاس:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-02-2014، 11:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='farzam bidad' pid='1524546' dateline='1391675667']
مرد نمیبینم ضعیفهTongue

ضعیفـه عمتـه >__< ایش !!
این یکی رو راست میگی اولین حرف درست زندگیت افرین کوچولو
گــفـتگـوے آزاد【77】 125
(06-02-2014، 11:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییی هااااا هووووااااااا هبیییییییی^______^

رژی ^_^ . .هیهیهیهی !! Heart
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 125
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 11:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع قـر و قـاطی ام
حرف حسابت چیع

آیـسـان
گــفـتگـوے آزاد【77】 125

(06-02-2014، 11:34)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود جمیعا.....

هـع هـوع هـیع

ایش چیش تف آخ

سلام-__-
یه سری به دکتر بزن( ゚д゚)

شـمـا بـرو فـقـط شـایـعه پراکـنـی کـن

(06-02-2014، 11:34)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد نمیبینم ضعیفهTongue

بـرو بـزار سیبیل هـات در بیاد بعد بیا از خـودت قـمـپـز در کـن|:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
مفهومه عمیقه اینو هرکسی درکنمی کنه :|

امروز رفتم آمپول بزنم، وقتی طرف داشت آمپول میزد یه عطسه محکم زدم جوری که نزدیک بود تا چهارتا ساختمون اونطرف تر خراب شه:
هیچی دیگه امیدوارم بتونم به لطف خداوند متعال و با استعانت از ائمه
اطهار و با دعای خیر مردم تو پارالمپیک آینده جانبازان و معلولین،
برای کشورم افتخار آفرین باشم
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:36)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع(:
فرزام بس کن!
دیه داری خط خطیم میکنیااااااع:|

من با تو چیکار دارم
خودش گفت بحث کنیم به من چه مشیدcryingBig Grin

ایسی تو گفتی؟؟:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 11:37)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یکی رو راست میگی اولین حرف درست زندگیت افرین کوچولو

|: هعـی !! من سکوت میکنم -__-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-02-2014، 11:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع قـر و قـاطی ام
حرف حسابت چیع

]
آیـسـان
[img]http://facenama.com/i/icons/s101.gif[/img

(06-02-2014، 11:34)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود جمیعا.....

هـع هـوع هـیع

ایش چیش تف آخ

سلام-__-
یه سری به دکتر بزن( ゚д゚)

شـمـا بـرو فـقـط شـایـعه پراکـنـی کـن

(06-02-2014، 11:34)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد نمیبینم ضعیفهTongue

بـرو بـزار سیبیل هـات در بیاد بعد بیا از خـودت قـمـپـز در کـن|:

باز من در میارم
شب بود سیبیلاتو ندیدم فاطیTongue
گــفـتگـوے آزاد【77】 125
رژِی:|
-____-!!!
هیهااااااااااااااااااا!
خوبی؟:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(06-02-2014، 11:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:36)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع(:
فرزام بس کن!
دیه داری خط خطیم میکنیااااااع:|

من با تو چیکار دارم
خودش گفت بحث کنیم به من چه مشیدcryingBig Grin

ایسی تو گفتی؟؟:|

نـع |: خودش گفت !!

من گفتم تلافی میکنم اون گفت همین الان تلافی کن -___-
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان