امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 10:11)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم حسام خوبی دادا؟؟:|

نخریدن فرزام؟:|خوب یکم زیاده خواهی!

منکه اومدم عسل وایسادم جلوروتم!

چیش زیاده خواهی حالا باس تا 18 بهمن وایسام اخه قول گذاشتیم قرار بئ اگه من تو ازمون بین فرزانگان و تیز هوشان رتبه بیارم برام بخرن من 5 شدم حال نمیدونمHuh
گــفـتگـوے آزاد【77】 101
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
خودمم دیروز سرما خوردم
گــفـتگـوے آزاد【77】 101
مچل کردی مارو!؟Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 101
Lєσ
 سپاس شده توسط MR.FARZAM
(06-02-2014، 10:10)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام خیلی بدی این چی گذاشتی من سرما خوردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sadafnews.com/gallery/shadabi%20poost/shokolat.gif

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://media.jamnews.ir/Original/1392/08/13/IMG15530182.jpg

http://pic.photo-aks.com/photo/images/food/cake/large/%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C_%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF​.jpg

http://berna.ir/wp-content/uploads/2012/12/shokolat.jpg

سپاس بدین
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(06-02-2014، 10:10)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان قدرت های سیاه رو خوندی؟ 3 جلدیه

نخوندم
(06-02-2014، 10:11)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام وسلام صد تا سلام
جواب سلام فراموش نشه
صبح  بخیرHeart

سلام ظهرت بخیرBig GrinBig Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 101
اول صبحی نـه تا کاربر تو گفتگو آزاد|:
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، MR.FARZAM
(06-02-2014، 10:12)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط پسرا بخونن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دختر خاله برگرد مگه فضولى
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عاغا خبر دار شديم دخترا هم اومدن پس ديگه نميشه گفت:|

تو اقفال کردی بیام -___-
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، ERF@N
(06-02-2014، 10:12)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من خوبم تو خوبی
(06-02-2014، 10:11)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام وسلام صد تا سلام
جواب سلام فراموش نشه
صبح  بخیرHeart

سلوم انسی خوبی؟-___-
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(06-02-2014، 10:13)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:11)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلوم حسام خوبی دادا؟؟:|

نخریدن فرزام؟:|خوب یکم زیاده خواهی!

منکه اومدم عسل وایسادم جلوروتم!

چیش زیاده خواهی حالا باس تا 18 بهمن وایسام اخه قول گذاشتیم قرار بئ اگه من تو ازمون بین فرزانگان و تیز هوشان رتبه بیارم برام بخرن من 5 شدم حال نمیدونمHuh

اوهوم!
ایسوس بگیر :|
نسل دومشو !
خیلی باحالن!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان