05-02-2014، 20:29
مهلت بده
میروم …
فقط پایت را بردار تا غرورم را جمع کنم….!
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
|||||||||||||||||
05-02-2014، 20:29
مهلت بده
میروم …
فقط پایت را بردار تا غرورم را جمع کنم….!
05-02-2014، 20:36
. ایــنـجـــــــا …
دســت هــر کـــس را کــه مـیـگـیــــری بــرای {بـلـنــــد شـــدن} آمـــاده مــی شــــود بــرای {ســـوار شــــدن}
عشق تو
شوخي زيبايي بود که خداوند با قلب من کرد ! زيبا بود امّا ... شوخي بود ! ... ... حالا . . . تو بي تقصيري ! خداي تو هم بي تقصير است ! من تاوان اشتباه خود را پس ميدهم . . . ! تمام اين تنهايي تاوان « جدّي گرفتن آن شوخي » است باران کـه میبـارد…… دلـم بـرایت تنـگ تـر می شـود… . راه می افـتم … بـدون ِ چـتـر … من بـغض می کنـم … .آسمـان گـریـه ..
05-02-2014، 21:01
دلتنگم نه دلتنگ تو...
دلتنگ اینکه یه روزی هوامو داشتی... دلتنگ اینکه هر لحظه به یادم بودی... دلتنگ هر دقیقه شنیدن صدات... دلتنگ تا صبح بیدار موندنت، فقط به خاطر اینکه دل من گرفته... دلتنگ اینکه اسممو سوالی صدا کنی... دیدی؟ من که دلتنگ تو نیستم...
05-02-2014، 21:11
گاهی دلت از کسایی می گیره
که فکر می کردی با تمام [sup]آدمهای کنارت فرق دارن![/sup] خودشون...زندگیشون...دنیاشون. و بعد از مدتی می فهمی که دنیایی ندارن که بخوان به خاطرش زندگی کنن(!) این آدمها وجودشون توی ذهنتم زیادیه چه برسه تو زندگیت....
05-02-2014، 22:20
دوســـــــــــــــت داشتن
با خواســــــــــــــــتن خیلی فرق داره... خیلی ها هستن که دوستون دارن ولی نمی خوانتون...
06-02-2014، 9:02
ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﻣﺎﻝ ﺑﺎ ﮐﻼﺳﺎﺱ...
ﻣﺎ ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭﻯ ﯾﻪ ﺑﻼﯾﻰ ﺳﺮﻣﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ..!
06-02-2014، 10:09
خــدایا ؟
کــمــی بــیـا جــلــوتــــر
مــی خــواهـــم در گوشــت چــیــزی بــگــویم
ایـن یـک اعــتـراف اســت
مــن
بــی او
دوام نــمی آورم
06-02-2014، 10:45
تو را به زلالی اشکها قسم ،
تو را به آلاله ها قسم ، به تقدیس کبوتران قسم ، قدری آهسته تر، آرامتر برو . نگاهی به پشت سر ت بینداز ، نگاهی به ترک پاهایم ، به بی کسی دستهایم وکوله بار پر از تنهایی ام . اما نه... گویی تو اصلا صدای مرا نمی شنوی ، به آنکه توجه کنی روی زمان می لغزی و با هر قدم که بر می داری فرصتها ولحظه ها را محدود تر می کنی . آی عمر کوتاه با توام ، قدری آهسته تر ، آرامتر برو...
06-02-2014، 13:24
نِمــــیـــدانَمـدوستت دارمـ ...
چهـ واژه ایـــــــــســت ؟! کهــ هرچه میگویی... عاشـــق تــــــــــــــــــر میشوی! و هرکه میشنـــــــــــــــــود... مغـــــ×ــــــــــــــ×ــــــــــرورتـــــر!!!
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|