امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(05-02-2014، 20:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع . .!! شرم کم؟!

دستت درد نکنه

اصن میدونی دیگه ته معرفتی رژی

من این همه برات خودمو به این در و اون در میزنم !!

نع . .مشکل از منه . .من اگه چند روزی نیام راحت ترین !!
وااای خفه شو الان بچه ها میوفتن به جون من>_<
این همه اذیتم کردی توقع داری بگم خدافس عخشم؟>_<
میخوای چیزایی ک ت پ خ بم گفتی رو به بقیه بگم تا کسی دیه حتی ج سلامتم ندع؟>_<
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(05-02-2014، 20:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع . .!! شرم کم؟!

دستت درد نکنه

اووووف !
گــفـتگـوے آزاد【77】 64
 سپاس شده توسط T A R A
(05-02-2014، 20:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:17)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا نسل دختران منقرض شد ... وان دایرکشن رو از زمین ریشه کن کن ... 25r30

جـیــغ>__<

مرتیکه ی بـوق بـــوق

الان فک کـردی خـیـلی باحالی خنده داری باشه تو باحال

کـاری نـکن کـه بـه ف** بـدمـت

هر کی خودکشی میکنه به خودش ربط دارع نه به تو نه به کس دیگه ای

تـو اصـن حـالـیت نی وان دی فرشته هستن یا خوردنی پس شـات دِ فـ** آپ پلیز

البته این زهرای خر هم کارش درست نی
وایـــــــــ ... چقد شماها سوژه این ...Undecided واقعا از درگاه حق تعالی خواستار شفای شمام ...Sleepy
گــفـتگـوے آزاد【77】 64
(05-02-2014، 20:24)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:20)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:17)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرهرهر
مسخره  بی معنا
نسل خودت ریشه کن بشه
بی ادب بیتربیت
باره اخرت باشه اینجوری میگی به عشقام
اهههههههههه >__<
 خب راس میگی اینو یادم رفت اضافه کنم ... خدایا زین رو با شمشیر ذولفقار بزن از وسط دو نیم کن ... بجاش دست بیل بزار ...بهتر شدSleepy
25r30
هه هه هه !بامزه!
الان فکر میکنی خیلی بانمکی؟؟نع خیر،دیگه شورش کردی!
دهن کسایی مثل شما رو باید.... کرد!
وگرنه نمیفهمید!!
بعدشم فکر میکنی الان باعث خنده ای؟؟نع خیر،هرچه ادامه بدی بیشتر فحش میخوری عزیزم!
م3ه اینکه از فحش خوشت میاد؟نع؟
(05-02-2014، 20:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع . .!! شرم کم؟!

دستت درد نکنه

وااای خفه شو الان بچه ها میوفتن به جون من>_<
این همه اذیتم کردی توقع داری بگم خدافس عخشم؟>_<
میخوای چیزایی ک ت پ خ بم گفتی رو به بقیه بگم تا کسی دیه حتی ج سلامتم ندع؟>_<

رژی آیسآن بس کنید !
گــفـتگـوے آزاد【77】 64
جیییییییییییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااع
فاطی دیدی به زینم چی گفتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
وایی فاطی دارم گریه میکنمممممممممممممممممcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااننننننننننننننننننننننننننن
حیف که اخطار میگیرم وگرنه . . .

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، .. ReZa ..
(05-02-2014، 20:21)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:20)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:14)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمین خر-_-
چ میگویی؟-_-
کرم بریزید؟؟-_-
سلام ب همه-_-
سلام:}

برو -_-
برو گمشو-_-
با من حرف نزن-_-
با منی؟0.0

ارع-_-
با خود خودتم-_-
390 تا ايميلO.O
 سپاس شده توسط T A R A ، MONA-GH
(05-02-2014، 20:27)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـیــغ>__<

مرتیکه ی بـوق بـــوق

الان فک کـردی خـیـلی باحالی خنده داری باشه تو باحال

کـاری نـکن کـه بـه ف** بـدمـت

هر کی خودکشی میکنه به خودش ربط دارع نه به تو نه به کس دیگه ای

تـو اصـن حـالـیت نی وان دی فرشته هستن یا خوردنی پس شـات دِ فـ** آپ پلیز

البته این زهرای خر هم کارش درست نی
وایـــــــــ ... چقد شماها سوژه این ...Undecided واقعا از درگاه حق تعالی خواستار شفای شمام ...Sleepy
برو باو عتیقه!!!!سوژه تویی نه ما!!!
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(05-02-2014، 20:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:24)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:20)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرهرهر
مسخره  بی معنا
نسل خودت ریشه کن بشه
بی ادب بیتربیت
باره اخرت باشه اینجوری میگی به عشقام
اهههههههههه >__<
 خب راس میگی اینو یادم رفت اضافه کنم ... خدایا زین رو با شمشیر ذولفقار بزن از وسط دو نیم کن ... بجاش دست بیل بزار ...بهتر شدSleepy
25r30
خععععععععععلی ع...
ببین خفه شو میزنم بمیریااااااااااا
بی خاصیییییییییییییییییییییییییییییت
هرچی گفتی برگرده به خودت
احمققققققققققققق
متنفرم ازتتتتتتتتتتتتتتتتتت >_<
25r30
گــفـتگـوے آزاد【77】 64

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان