امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

شماهاهم بايدهمين كاروبكنيد
من ازهيچ كي براي عشق خوشم نميادش
پري ضرررررررررررررررررررررررررررررنزن بازتوتوكاراي من دخالت كرديع؟
اين بودعشق روياييتون ديه؟
بيتامن سيب زميني ام اينجادخملم؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
آگهی
(05-02-2014، 19:37)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری من عاشق نشدم که بفهم چی میگی.ولی خواهش میکنم فراموش کن.خودت دو روز دیگه به این کارات میخندیSadSadSad

این کارم ازروبچه گی نیس از روی درده بابا لامصب اینجاپرازخاطرس برام چطورتحملشون کنم توبگو
بچه ها؟
(05-02-2014، 19:38)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام قاطی!!!!خوفی اجی!!!دلم تنگیده بود واست!!!
داشتیم با ایس پک دربارت میگفتیم،من گفتم این ساعتا میاد،تو هم اومدی!!!دمت گرم رومو سفید کردی!!!

بـلـع(:

مـن کـلـا هـواتـو دارم (:

به اون زهرای خر هم بگو برگردع اینجا|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد از ایمان خبر نداری!؟ /:

اول بره طرز رفتآرشو درس کنه ! Dodgy
معلومه نآراحت !Undecided

ایمان جاستین رو دارم میگم !! /:

دلم برا دعواهامون تنگ شده |: !!

اون میآد بابا !
کسی که دو سه ساله اینجآ رو ول نکرده یعنی بآزم میآد دیر یآ زود !

آخه کلوب هم نی !! |:

خبر نداری ازش!؟

بهش زنگ بزن بگو بیاد |: !!

فک کنم بآید تبیه بشی ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 47
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 19:39)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:36)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چون به هيشكي اعتمادندارم عاشق نميشم

مگه عاشق شدن دست خودته؟؟؟؟
یه طوری عاشق میشی که خودت نمیفهمی از کجا خوردی......
برامن دسته9 خودمه
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
(05-02-2014، 19:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول بره طرز رفتآرشو درس کنه ! Dodgy
معلومه نآراحت !Undecided

ایمان جاستین رو دارم میگم !! /:

دلم برا دعواهامون تنگ شده |: !!

اون میآد بابا !
کسی که دو سه ساله اینجآ رو ول نکرده یعنی بآزم میآد دیر یآ زود !

آخه کلوب هم نی !! |:

خبر نداری ازش!؟

بهش زنگ بزن بگو بیاد |: !!

فک کنم بآید تبیه بشی ! Big Grin

!؟ |: هان!؟ :| ?!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 47
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
اههDodgy
يه ديقه ميخواستم بمونما ...
خدافسDodgyDodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(05-02-2014، 19:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:38)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام قاطی!!!!خوفی اجی!!!دلم تنگیده بود واست!!!
داشتیم با ایس پک دربارت میگفتیم،من گفتم این ساعتا میاد،تو هم اومدی!!!دمت گرم رومو سفید کردی!!!

بـلـع(:

مـن کـلـا هـواتـو دارم (:

به اون زهرای خر هم بگو برگردع اینجا|:
اهم اهم...
زهرای خر؟؟؟؟
اوه اوه ببخشید!!این قاطی گفت صدات کنم ،من تصقیر ندارم!!!
(05-02-2014، 19:40)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماهاهم بايدهمين كاروبكنيد
من ازهيچ كي براي عشق خوشم نميادش
پري ضرررررررررررررررررررررررررررررنزن بازتوتوكاراي من دخالت كرديع؟
اين بودعشق روياييتون ديه؟
بيتامن سيب زميني ام اينجادخملم؟

من توپرفایلمم نوشتم عشق امیرتا ابدمیمونه عین داغ به قلبم اون عاشق نبودمن پاهمه چیش واستاده بودم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان