امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(05-02-2014، 19:36)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چون به هيشكي اعتمادندارم عاشق نميشم

خوب کاری می کنی
آگهی
(05-02-2014، 19:34)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پري اگه قراره توبه بازي اونم بايدببازهDodgy

نه نه نه اجی اشتباه نکن دیگه چیزی ازم نمونده اون خوشحاله یه زحمتم به خودش نمیده بیاد گفتگو لیلا ولم کن درد قلبم عمیقه لامصب
(05-02-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد از ایمان خبر نداری!؟ /:

اول بره طرز رفتآرشو درس کنه ! Dodgy
معلومه نآراحت !Undecided

ایمان جاستین رو دارم میگم !! /:

دلم برا دعواهامون تنگ شده |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 46
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام قاطی!!!!خوفی اجی!!!دلم تنگیده بود واست!!!
داشتیم با ایس پک دربارت میگفتیم،من گفتم این ساعتا میاد،تو هم اومدی!!!دمت گرم رومو سفید کردی!!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
احمد جا از این عسل خبری نداری کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گــفـتگـوے آزاد【77】 46
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(05-02-2014، 19:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه نآراحت !Undecided

اون میآد بابا !
کسی که دو سه ساله اینجآ رو ول نکرده یعنی بآزم میآد دیر یآ زود !
گــفـتگـوے آزاد【77】 46
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 19:36)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چون به هيشكي اعتمادندارم عاشق نميشم

مگه عاشق شدن دست خودته؟؟؟؟
یه طوری عاشق میشی که خودت نمیفهمی از کجا خوردی......
(05-02-2014، 19:32)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطییییییییییییی؟؟؟
به من محل نمیدی دیگهگــفـتگـوے آزاد【77】 46
نامرد...cry girl

زهــرا|:

غـلـط بوکونم|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
(05-02-2014، 19:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه نآراحت !Undecided

اون میآد بابا !
کسی که دو سه ساله اینجآ رو ول نکرده یعنی بآزم میآد دیر یآ زود !

آخه کلوب هم نی !! |:

خبر نداری ازش!؟

بهش زنگ بزن بگو بیاد |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 46
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(05-02-2014، 19:39)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد جا از این عسل خبری نداری کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عسل فک کنم الان تو لاین هس ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 46

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان